Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstcadeaus voor hem

172 Producten
logo

De mooiste gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen.

Zoek je een cadeau voor mannen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je vader, opa, echtgenoot of goede vriend maak je tijdens deze gezellige winterperiode blij met een gepersonaliseerd cadeau met je eigen foto en tekst. Misschien heeft je partner liever een gloednieuwe Porsche of wil hij graag een reis naar Antarctica, maar dat kan hij dan volgend jaar voor kerst vragen! Reken maar op ons, ook met een gepersonaliseerd kerstcadeau voor mannen zal hij in de wolken zijn!

 

Welk kerstcadeau voor mannen bestel ik?

Of je nu op zoek bent voor je vriend, broer of voor die vage kennis voor de Secret Santa op je werk: een cadeau voor mannen hoeft niet moeilijk te zijn. Een geschikt cadeau is altijd erg persoonlijk. Met een eigen foto en toffe quote of spreuk, vrolijk je ieder origineel fotocadeau op. De meest originele kerstcadeaus hebben daarnaast ook nog een link met de hobby’s van de man in kwestie. Is jouw man helemaal wild van wijnproeven? Of zit hij graag uren in bad te Netflixen? Misschien is hij wel iedere dag zijn sleutels een paar keer kwijt? Met onze mannelijke kerstcadeaus zoals gepersonaliseerde wijnflessen, wijnkisten, wijnsets, of badzout of sleutelhangers vind je altijd een kerstkado voor een man. 

 

Kerstcadeau voor man die alles al heeft

Het is niet altijd eenvoudig om een origineel kerstcadeau te vinden voor hem. Zeker voor mannen die alles al lijken te hebben, kan het soms een ware opgave zijn. Maar maak het jezelf niet te moeilijk, en neem eens een kijkje op onze website. Money can’t buy happiness, en die happiness kun je mooi laten zien met de leukste foto’s. Tussen onze kerstcadeaus voor mannen vind je allerlei originele ideeën om te geven aan heren. Maak hem blij met een mannelijk kerstkado zoals een gepersonaliseerde wijnfles, een wijnset of een handig notitieboekje van bamboe. Zo gebruikt hij elke dag de gepersonaliseerde cadeaus die jij hem gegeven hebt. 

 

Fotocadeau voor hem 

De meeste mensen zijn geneigd om vooral aan vrouwen te denken bij het geven van fotocadeaus. Maar waarom zouden mannen minder blij worden van een toffe foto van jullie samen, van de (klein)kinderen of van jullie trouwe viervoeter? Met een foto cadeau zit je altijd goed, voor elke gelegenheid! Het voordeel van een fotocadeau is dat je tegenwoordig zoveel foto’s maakt, dat het nog moeilijk kiezen wordt. Bovendien is de kwaliteit van je smartphone ook echt prima. Je hebt dus heel veel keuze om een leuk gepersonaliseerd kerstcadeau samen te stellen. 

 

Genoeg inspiratie om een kerstcadeau te maken om jouw favoriete man mee te verrassen? Veel succes met het maken van een mooi ontwerp en geniet van het geven van dit leuke cadeau aan je man!

Populaire categorieën.