Hulp nodig ? 050 407 910


De mooiste sleutelhanger is gepersonaliseerd!

Ken je ook iemand die altijd alles kwijt is… Misschien een beste vriend, voor wie je al een paar keer hele routes langzaam bent afgewandeld, met het hoofd naar beneden? Of je echtgenoot die in een lollige bui zijn sleutels door de achtertuin gooide, waarna iedereen uren mocht helpen zoeken om ze weer terug te vinden? 

 

Zolang er nog geen mogelijkheden zijn om je echtgenoot te laten chippen (grapje) kan een gepersonaliseerde sleutelhanger wel een oplossing zijn! Een persoonlijke sleutelhanger zal hij hopelijk niet zo snel kwijtraken. Onze sleutelhangers zijn van goede kwaliteit en kun je eenvoudig personaliseren met een eigen ontwerp. Of je gebruikt een ontwerp van ons natuurlijk, ook heel handig! 

 

Ben je zelf een sloddervos of wil je jouw dagelijkse gebruiksvoorwerpen net een tikkeltje extra geven? Maak dan je eigen sleutelhanger! Een leren sleutelhanger is mooi, maar wordt ook wel sneller vies. Het blijft immers iets wat dagelijks door je handen gaat. Gelukkig zijn er alternatieven! 

Sleutelhanger personaliseren met foto’s 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je hubby met een grappige twist? Geef dan een unieke sleutelhanger met een foto van je kinderen cadeau! Een metalen sleutelhanger met een mooie foto van jullie samen is natuurlijk ook een goede optie. Of de naam van jullie kindje en de geboortedatum. Of misschien zijn jullie pas getrouwd en kun je jullie trouwfoto verwerken? He’s mine, and his keys as well!

Gepersonaliseerde sleutelhanger met naam

Ga je een sleutelhanger maken? Zet dan de eigen naam van je man erop! Zo kunnen mensen eenvoudig vinden wie hij is. Nog zekerder zijn: zet er ook het mobiele nummer van je partner op. Zo kunnen mensen hem eenvoudig opbellen als hij zijn spullen weer eens heeft laten slingeren… Bonustip: als hij sleutels vaak in combi met zijn gsm kwijt raakt, zet je best jouw telefoonnummer erop!

 

Ook een leuk idee, maak een ontwerp met alle data die voor jullie belangrijk zijn! De data waarop jullie verkering kregen, gingen samenwonen, misschien ook een trouwdatum of geboortedatum van de kids? Een goed geheugensteuntje voor je man: nooit meer een excuus om een belangrijke datum te vergeten! 

Gepersonaliseerde sleutelhanger van hout

Op een houten sleutelhanger kun je natuurlijk geen foto’s kwijt, dat wordt geen mooi geheel. Maar je kunt er wel iets anders op laten graveren! Denk bijvoorbeeld aan een symbool wat veel voor hem betekent. 

 

Je kunt het ook laten matchen met jouw sleutelhanger, of verschillende houten sleutelhangers bestellen om zowel het tuinhuis, als de brievenbus, als de auto’s met elkaar te laten matchen! Een sleutelhanger graveren geeft een heel uniek effect, en het hout valt ook goed op als je spullen zoekt in een handtas bijvoorbeeld! Een gepersonaliseerde houten sleutelhanger is dus altijd een goed idee. 

Een sleutelhanger gepersonaliseerd cadeau geven

Niet alleen je echtgenoot wordt blij van dit handige cadeautje: misschien ook wel je zoon of dochter! Als ze net hun eigen rijbewijs gehaald hebben of hun eerste autootje gekocht hebben, is het heel leuk om een bijzondere sleutelhanger te geven. 

 

Misschien heb je ze al een beetje geholpen om dit voor elkaar te krijgen, en dan zijn grote cadeaus natuurlijk niet nodig. Maar een sleutelhanger in de vorm van een persoonlijk cadeau is wel iets bijzonders om te krijgen, en heel attent voor de ontvanger. Een cadeautje met aandacht, wat je geeft op het juiste moment aan de juiste persoon! Nu maar hopen dat ze slagen voor dat rijbewijs!

Populaire categorieën.