Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Relatiegeschenken

79 Producten
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-03 1
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-03 2

12,68


Relatiegeschenken met een persoonlijke touch

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar iets om je fijne medewerkers mee te verrassen? Of wil je juist jouw dichte zakelijke contacten verwennen? Met een relatiegeschenk laat je weten dat jullie band waardevol is en dat je daar graag een stapje extra voor zet. Geschenken voor je personeel worden altijd goed ontvangen!

Welke relatiegeschenken passen bij mijn bedrijf? 

Wat voor soort bedrijf is het, en wat voor soort medewerkers of klanten heb je? Door dat na te gaan, weet je vaak al waar je iemand blij mee maakt. Als je op onze website terechtgekomen bent, is de kans groot dat je niet op zoek bent naar goedkope relatiegeschenken, zoals plastic usb sticks of veel te grote t-shirts. Wij helpen je graag met echte originele relatiegeschenken! 

Relatiegeschenken met jouw logo

Op tadaaz.be kun je zelf je gepersonaliseerde relatiegeschenken met logo ontwerpen. Je bekijkt welk ontwerp je wil gebruiken, en voegt daar eenvoudig de tekst toe die je wil zien (dit kan een originele tekst zijn, maar ook de naam van het contact of de medewerker), net als de foto (dit kan een foto van je bedrijf zijn, maar ook bijv. een logo). 

Originele & duurzame relatiegeschenken

Ga voor originele & duurzame relatiegeschenken voor je medewerkers.

Foto’s met je contacten of collega’s

Ook leuk: een foto van het team tijdens die actieve teambuilding, of een foto van het afscheid van die andere collega, waar het net wat te gezellig werd… Vaak scoor je daarmee meer punten dan met een relatief saaie quote of slogan. Verplaats je goed in het hoofd van de ontvanger: wat zou hij of zij leuk vinden om te krijgen? 

Mijn ontwerp is klaar, wat gebeurt er daarna? 

Zodra je ontwerp af is en jij je bestelling plaatst, gaan wij regelen dat dit op de mooiste manier gedrukt en afgewerkt wordt. Binnen een aantal werkdagen ontvang jij het allerleukste cadeau gewoon op kantoor. Nog even inpakken en je geschenk is helemaal ready to give!

Wanneer laat je relatiegeschenken bedrukken?

Veel bedrijven zoeken bedrukte relatiegeschenken in aanloop naar grote beurzen. Zoals we net al vermeldden, dan kom je snel uit op de pepermunten blikjes en balpennen. Dit is niet wat je op onze site zult vinden. Wat je ook wil laten bedrukken: je komt altijd terecht op een origineel en uniek cadeau voor jouw klant of medewerker. 

Originele geschenken personeel voor kerst/eindejaar

Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om je medewerkers of zakelijke contacten te bedanken. Je krijgt de kans om terug te blikken op het afgelopen jaar en meteen ook vooruit te kijken. Dat met een gepersonaliseerd cadeau doen is natuurlijk veel persoonlijker dan een saaie e-mail! Bovendien zullen sommige medewerkers of klanten het delen op social media: waardoor er een nog positievere vibe ontstaat rondom jouw bedrijf. 

Secretaressedag

Er zijn nog een aantal momenten per jaar waarop je het verschil kunt maken met een gepersonaliseerde relatiegeschenken of een fotocadeau. In april is het bijvoorbeeld Secretaressedag, waarom zou je dan die collega die altijd jouw agenda beheert niet verrassen met een leuk geschenk? Door die medewerker te ontzorgen die altijd voor jou zorgt, kun je echt indruk maken. En die waardering straalt weer uit naar de kwaliteit van zijn of haar werk straks!

Bonustip: gelijke monniken, gelijke kappen

Als je iets voor je medewerkers wil doen, maak je best geen onderscheid. Die ene collega die succesvol een moeilijk project afgerond heeft, een groter cadeau geven: dat is echt not done. Op die manier creëer je juist ongelijkheid en het tegengestelde effect van wat je wilde bereiken. In plaats van meer verbondenheid zorg je juist voor meer afstand. 

Ook zakelijk geen onderscheid maken

Indien je zakenrelaties elkaar onderling kennen (en geloof ons, er zijn meer connecties te maken dan je denkt), doe je er goed aan om ook een lijn te trekken. Voor iedereen gelijk, dat duurt uiteindelijk het langst en is het meest eerlijk! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.