Hulp nodig ? 050/407 910

Zakelijke kerstkaarten

45 Producten

logo
stijlvolle-zakelijke-kerstkaart-met-rosefolie-TA1188-2100129-03-1
Nieuw
logo
zakelijke-kerstkaart-2022-met-kraan-TA1188-2100120-03-1
Nieuw
logo
zakelijke-kerstkaart-in-warme-kerstsfeer-TA1188-2100110-03-1
Nieuw
logo
stijlvolle-kerstkaart-2022-voor-partners-TA1188-2100104-03-1
Nieuw
logo
zakelijke-kerstkaart-met-wereldkaart-TA1188-2100121-03-1
Nieuw
logo
donkerblauwe-wenskaart-met-quote-in-goudfolie-TA840-051-03-1
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Zakelijke kerstkaarten maken en online bestellen

Bij Tadaaz vind je een kaart voor elke gelegenheid. Kerstkaarten voor bedrijven ontbreken hier dus ook niet! Onze designers kwamen op de proppen met een aanbod kerstkaarten op maat van de zakelijke klant.

Want ondanks het digitale tijdperk waar e-mail, sms en chat de overhand nemen, blijft het toch uitkijken naar een échte wenskaart in de bus. En zeg nu zelf, een professionele en trendy kerstkaart met een persoonlijke boodschap maakt indruk bij elke klant of leverancier. Bovendien blijven ze vaak nog een tijd op de kast staan, wat dan weer goed is voor de naamsbekendheid en visibiliteit.

Trends in zakelijke kerstkaarten

Ons aanbod zakelijke kerstkaarten is opgedeeld volgens stijl, kleur en vorm. Je kan dus makkelijk met enkele muisklikken je favoriete kaart uitkiezen en zelf maken. Geef je kaart een persoonlijke touch met een originele foto.

Of het nu een sfeerfoto is van het bedrijf, een close-up van je product of een groepsfoto van het hele team, je kaart springt er ongetwijfeld uit! Wil je je kerstkaarten even hard laten schitteren als de feestdagen, ga dan voor een kerstkaart met goudfolie!

Wil je dit jaar extra origineel uit de hoek komen? Ga dan eens voor een houten kerstkaart. Als mooi staaltje vakmanschap, springen onze houten ontwerpen meteen in het oog. Wees er maar zeker van dat je klanten, leveranciers of partners deze kerstkaart zullen uitstallen.

Ongeacht de trends van het moment, kan je de kaarten natuurlijk ook altijd afstemmen op jullie eigen huisstijl. Bestel je kaarten eenvoudig online en je krijgt ze supersnel geleverd. Succes verzekerd!

Kerstkaarten met foto van het team

Een kerstkaart sturen is de ideale manier om het team even voor te stellen aan klanten, leveranciers en partners. Een toffe teamfoto op de voorzijde van de kerstkaart is dan ook een superleuke manier om jullie beste wensen voor het nieuwe jaar te sturen. Zo krijgt je bedrijf een gezicht en geef je meteen een warm gevoel aan de ontvanger. Dus: met z’n allen voor de camera en smile!

Nieuwjaarskaarten voor de mooiste wensen

In veel bedrijven is december een erg drukke maand waarin er nog veel geregeld moet worden voor het einde van het jaar. Na Kerstmis valt die drukte wat weg en is er in heel wat gevallen dan pas tijd om werk te maken van de nieuwjaarskaarten. Dat is uiteraard geen enkel probleem!

Bij Tadaaz maak je zelf je nieuwjaarskaarten online. Je ziet meteen het resultaat op het scherm en kan in 1-2-3 online bestellen. Je beste wensen sturen kan dus supersnel geregeld worden in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Nieuwjaarskaarten sturen is zo een perfecte bezigheid tijdens de feestelijke periode!

Kerstkaarten voor een goed doel

De eindejaarsperiode is dé periode bij uitstek om je goed hart te tonen. Zeker als bedrijf is een sociaal engagement een troef om mee uit te pakken. Bij elke Tadaaz kaart kan je kiezen om een van onze verschillende goede doelen te steunen.

Per kerstkaart die je bestelt kan je kiezen tussen Artsen Zonder Grenzen, Make-a-Wish en Kinderkankerfonds. Per zakelijke kaart gaat er dan 0,10 € naar je favoriete goede doel. Het logo van het gekozen goede doel wordt opgedrukt op de achterzijde van de kaart.

In het winkelmandje kies je het goede doel dat jouw bedrijf wil steunen met de aankoop van de kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. Het logo van dat goede doel wordt dan op jullie kaartjes vermeld en de bijdrage wordt automatisch overgemaakt aan de organisatie die jullie willen steunen. Een mooiere manier om het jaar af te sluiten is er niet!

Kerstkaarten voor Artsen Zonder Grenzen

Wil je als bedrijf je engagement voor Artsen Zonder Grenzen tonen? Dan is een kerstkaart ten voordele van Artsen Zonder Grenzen een prima manier! Elke zakelijke kerstkaart uit het aanbod van Tadaaz kan je ten voordele van Artsen Zonder Grenzen bestellen.

Mocht je ondanks het ruim aanbod van diverse stijlen en ontwerpen nog geen keuze kunnen maken, dan raden we je aan om ook even een kijkje te nemen op de website azgkaarten.be. Je kan er meer dan 100 kerstkaarten, e-cards en kalenders opdrukken met je eigen tekst en logo. Ook wij bieden prachtige kalenders aan die je eenvoudig kan personaliseren.

Jouw bedrijf kan kiezen voor de volgende goede doelen:

Zakelijke kerstkaarten voor Artsen Zonder Grenzen

Kerstkaarten voor bedrijven voor Make-A-Wish

Kerst en nieuwjaarskaarten ten voordele van Kinderkankerfonds