Hulp nodig ? 050 407 910

Zakelijke kerstkaarten met foto

16 producten

Een voltreffer met de zakelijke kerstkaart met foto 

Kerst komt er weer bijna aan, het is goed om je als bedrijf in deze periode nog eens te laten zien bij je klanten. Daarom kan je de zakelijke kerstkaart met foto of logo laten bedrukken. Zo wens je je klanten op een goede manier fijne feestdagen. 

 

De collectie kerstkaarten bevatten ook ontwerpen waarop je een eigen foto kan plaatsen. Zo kun je een foto van je team erop zetten of van de het directieteam. Succes gegarandeerd, met een persoonlijke foto. 

 

Kerstkaarten maken voor je klantenbestand

De kaart helemaal professioneel maken is een must. Daarom hebben wij een aparte collectie met zakelijke kerstkaarten. Je personaliseert ze volledig zoals je zelf wil. 

 

Eerst kies je een leuk ontwerp, met keuze uit verschillende maten en vormen. Eenmaal je daarover hebt beslist is het tijd om je favoriete kleur toe te voegen, of volgens de huisstijl van je bedrijf natuurlijk. Daarna voeg je je eigen tekst in, in een zelfgekozen lettertype. 

 

Vervolgens breng je je bedrijfsfoto aan op de kaart. Je verschuift nog een beetje en dan staat hij op de juiste plaats. Klaar om je klanten blij te maken en hen het beste te wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar.