Hulp nodig ? 050 407 910

Zakelijke kerstkaarten zonder foto

1 producten

De gepaste zakelijke kerstkaarten zonder foto

Het einde van het jaar is terug in zicht, wat wil zeggen dat het tijd is om met je bedrijf weer een eigen kerstkaart uit te sturen. Je kan op die manier gepast je klanten het beste wensen voor het nieuwe jaar en bedanken voor het afgelopen jaar. Wens hen op die manier ook fijne feestdagen toe. 

 

We bieden de perfecte zakelijke kerstkaarten voor jouw bedrijf, waarop je zelf een foto of logo kan plaatsen. Maar dat hoeft niet per se, eigenlijk raden we vooral aan om een eigen tekst te noteren. Dat maakt het een hoop persoonlijker dan al die foto’s. Een eigen foto is ook minder formeel, het is een keuze die je moet maken dus.

 

Maak je eigen kaart helemaal je gewenste kaart

Kerstkaarten maken doe je eenvoudig in de online editor. Daar ga je aan de slag met de teksten en kies je het gepaste lettertype. Het is goed om deze te laten overeenkomen met je huisstijl. Daarna kies je ook de gepaste kleur voor je zakelijke kerstkaart.

 

Als je nog eens wil uitpakken, kan je ook goede doelen steunen via je kerstkaarten. Dat komt ook op de kaarten, dus dat is mooi om mee naar voren te komen.