Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Wijnsets

5 Producten
wijnset in geschenkdoos bamboe TA14827-2100001-03 1
wijnset in geschenkdoos bamboe TA14827-2100001-03 2

31,10


Een gepersonaliseerde wijnset: het perfecte cadeau voor de liefhebber!

Ken je iemand die wel graag een flesje wijn kraakt? Dan is een gepersonaliseerde wijnset een heel origineel cadeautje! In de wijnset vind je naast een kurkentrekker ook een ring om het druppelen tegen te gaan en een mooie wijnkurk. Een bedrukte kurkentrekker zit niet in deze set, maar gezien de buitenkant van het kistje te personaliseren is mag dat de pret niet drukken! 

Move over kurkentrekker!

Een gepersonaliseerde kurkentrekker is een leuk presentje, maar ook niet meer dan dat. Vaak krijg je dit ook op beurzen van bedrijven, echt origineel is het dus niet… Een kurkentrekker bedrukken doen we dus niet. Maar als je een leuke set wil schenken aan een echte wijnkenner (of gewoon een wijnlover natuurlijk) dan is dit setje bijzonder origineel. 

Gelaserd kistje gemaakt van bamboe

Het houten kistje van deze set is trouwens gemaakt van bamboe. Dit materiaal is duurzaam en hernieuwbaar, waardoor het ook nog eens een milieubewuste keuze is. Zeker goed nieuws als de ontvanger van je cadeautje wel oog heeft voor een betere wereld. En een interessant weetje: bamboe is eigenlijk geen hout maar een grassoort! Maar: het heeft wel kenmerken die lijken op hout, dus we zullen het je niet kwalijk nemen als je het kistje hout. 

Inspiratie voor een leuke quote op je wijn

Wil je een originele quote op het houten kistje laten laseren, maar heb je niet meteen inspiratie? Team Tadaaz to the rescue! Wij deden al even wat onderzoek en verzamelden de leukste quotes met wijn. 

 

  • Het is pas crisis als de wijn op is
  • Great minds drink wine
  • Life happens, wine helps
  • Working nine to wine!
  • Save water drink wine
  • The best wines are the ones we drink with friends
  • Ik wil geen inspirerende quote, ik wil wijn
  • Food is good, wine is better

 

Nu je alle ins en outs kent van het wijnsetje, ben je helemaal klaar om een ontwerp te maken! Veel succes, hopelijk maak je een wijnkenner er enorm blij mee! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.