Hulp nodig ? 050 407 910

home

Communie en lentefeest cadeaus voor oma

161 Producten

Het beste communie cadeau voor oma 

Bij een eerste heilige communie, lentefeest of plechtige communie horen allemaal cadeautjes, niet alleen voor jou maar ook voor alle gasten. 

Wie daar zeker bij hoort zijn je meter en peter maar ook heel belangrijk je opa en oma! Je oma kijkt hier al heel lang naar uit en heeft waarschijnlijk al een dikke envelop klaar liggen of cadeau voor je staan. Leg haar ook wat in de watten en geef haar een cadeau dat ze niet rap zal vergeten en lang kan bewaren. 

 

Op onze website vind je allemaal leuke cadeautjes die jij zelf kan personaliseren, zo geef je er een persoonlijke touch aan en zal ze jouw eerste communie feest lang kunnen herinneren dankzij dit leuke, persoonlijke geschenk. 

 

Cadeau voor oma communie

Wil jij een origineel cadeau geven aan je oma omdat zij de liefste is? Wij zullen je hiermee helpen. 

 

Heeft jouw oma een relax dagje verdiend, help haar daarmee door haar leuke gepersonaliseerde cadeaus te geven. Koop leuke verzorgingsproducten die jou oma zeker en vast zullen laten ontspannen.

Een zwarte/gouden geurkaars met daarop een foto met jouw leukste lach en eigen boodschap die ruikt naar eik en cubaanse tabak? Zalig! Daarnaast hebben we ook geurstokjes, badzout en veel meer die je allemaal kan personaliseren met naam of foto!

 

Zoals ook een tasje met een persoonlijke quote, dan is het cadeautje helemaal perfect en zal ze jouw leukste communiefeest nooit vergeten!  

 

Origineel communie cadeau voor de liefste oma 

Drinkt je oma elke ochtend een tasje thee of koffie, zorg er dan voor dat ze die in stijl drinkt! Wij hebben namelijk een communie mok, waar je jouw mooiste communie foto op kan zetten en een leuke boodschap die je erbij kan schrijven voor je oma. Bij koffie en thee hoort een koekje daarvoor hebben we ook iets leuk, een koekjestrommel waar je opnieuw een prachtige foto op kan zetten. Zo kan ze pronken bij het tonen aan haar vriendinnen hoe knap haar kleinkind is! 

 

Na het openen van al jouw communie cadeaus is het oma haar beurt, wat zal ze blij zijn als ze deze gepersonaliseerde cadeaus ziet!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.