Hulp nodig ? 050 407 910


Gepersonaliseerde geurstokjes voor de heerlijkste sfeer

Zijn geurkaarsen niet altijd jouw ding? Dan zijn de geurstokjes misschien wel iets voor jou! Geurstokjes zijn aantrekkelijk en dus een ‘must have’ als interieur decoratie! Geurstokjes geven een gevoel van gezelligheid en goed humeur waardoor ze zorgen voor een betoverende sfeer! Geurstokjes kan je ook personaliseren met toffe foto’s, naam, quote of een persoonlijke boodschap. Onze geurstokjes kan je personaliseren voor elk Happy Moment! Ze zijn ideaal als een bedanking voor de juf of de meester, meter en peter voor kerst, nieuwjaar of communie- of lentefeest!

Gepersonaliseerde geurstokjes met foto

Je kan jouw geurstokjes personaliseren met een toffe, zalige foto met je vrienden en/of familie. Je kan het flesje laten bestickeren met een vierkante of een ronde foto. Of je nu je lievelingsfoto met je liefje wil personaliseren voor Valentijn of een foto met je meter of peter, het is een fantastich cadeau! Geurstokjes gepersonaliseerd met foto kun je ook combineren met een unieke boodschap. Bijvoorbeeld om je getuigen te vragen voor je trouw? Origineel!

Geurstokjes gepersonaliseerd met tekst

Personaliseer je geurstokjes met je favoriete quote, een quote als bedanking of een persoonlijk berichtje! Dit kan je eenvoudig doen met verschillende hippe lettertypes en toffe kleuren in onze online editor.

De fijnste geuren voor je gepersonaliseerde geurstokjes!

Onze gepersonaliseerde geurstokjes hebben een zalige geur. Je kunt kiezen uit cederhout, wilde bloemen en fresh cotton. Zalig toch! Dus laat je kamer betoveren met zijn/haar favoriete geur!

 

Populaire categorieën.