Hulp nodig ? 050 407 910

Cadeaus afscheid crèche

93 producten
logo

Uitdeelcadeautjes crèche om te trakteren voor hun vriendjes!

Neemt jouw kleine oogappel binnenkort afscheid van de crèche? Een heel bijzonder moment in hun jonge leventje! Ze wagen de grote stap naar de school. Maar je wil dat afscheid in de crèche natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbijgaan... 

 

Zorg voor een leuke traktatie crèche waarmee je zoon of dochter kan trakteren voor hun vriendjes en vriendinnetjes. Het is voor hen een belangrijke plek geweest voor toch wel een lange tijd! Ga op zoek naar unieke traktaties en personaliseer ze met labels of stickers met de naam van jullie kindje. En voor de verzorgsters kan je voor een gepersonaliseerd cadeau gaan!

 

Unieke traktaties crèche

Je wil natuurlijk gaan voor originele en leuke traktaties! En daar zijn heel wat leuke mogelijkheden voor. Ga bijvoorbeeld voor een potloodkoker dat gepersonaliseerd is met een sticker met de naam van jullie kindje. Elk kind in de crèche zal meteen plezier beleven aan dit klein cadeautje!

 

Een originele gepersonaliseerde bellenblazer is ook een leuk idee! Een sticker of label kan je steeds personaliseren met de naam van jullie kindje om het een persoonlijke touch te geven. Wat ook altijd scoort zijn natuurlijk heerlijke snoepjes! Vul een leuk doosje of papieren zakje met heerlijke snoepjes. Je vindt de leukste lolly’s en lekkerste snoepjes op onze website! 

 

Afscheidscadeau crèche voor de verzorgsters 

Ook alle kinderverzorgsters wil je op gepaste wijze bedanken voor de afgelopen jaren in het kinderdagverblijf. Personaliseer een uniek afscheidscadeau voor hen, gepersonaliseerd als aandenken aan jullie kleine schat! Ze zullen dit heel erg appreciëren!

 

Kies bijvoorbeeld een unieke stoffen tas, een leuk klein toilettasje of een kussen bedrukt met een leuke quote of naam! Een blijvend cadeau dat hen lang zal herinneren aan jullie kindje. 

Ook een heerlijke fles natuurwijn, mooie geurkaars of zalige geurstokjes zijn een leuk afscheidscadeau voor de verzorgster(s)! 

Populaire categorieën.