Hulp nodig ? 050 407 910


Op zoek naar originele bedankjes feest?

Organiseer je een spetterend feest, maar weet je nog niet wat je aan gasten moet geven? Dan lees je hier enkele leuke en originele ideetjes. Bij je originele feest hoort natuurlijk originele bedankjes. Geef je liever een voorwerp, een leuke gadget of iets lekkers het kan allemaal. 


Geef je een leuk tuinfeest dan is een leuk plantje altijd een leuk bedankje om op het einde van je feest mee te geven. In onze leuke terra-cotta bloempotjes past elke plantje dat je maar wil. Had je bv een cactus of vetplant centraal gezet als thema van je feest, dan is het wel leuk dat je gasten eentje mee naar huis kunnen nemen. Ze staan bovendien ook nog leuk op tafel. 

 

Je kan de bloempotjes ook opleuken door er een sluitsticker op te kleven met jouw eigen gekozen tekst en een leuke foto of de bijpassende wikkel te ontwerpen en erop te kleven. Je kan zo het thema van je feestje nog wat versterken of eventueel de design van de uitnodiging in laten terugkomen. 

 

Geef je je gasten liever wat lekkers, dan zijn deze glazen potjes iets voor jou. Steek er het leukste snoepgoed in en laat bv je kleuren thema’s hier terug boven komen of laat iedereen zijn eigen snoeppotje vullen aan een snoepkraam. Maak het potje volledig af door er een sluitsticker op te kleven of een etiket. 

 

Heb je leuke blikjes gevonden om een klein cadeautje in te stoppen, maar vind je deze toch wat saai, dan kan je hiervoor leuke wikkels bestellen. Je kan de band eenvoudig rond het blik bevestigen en maakt het volledig af. 

 

Met deze leuke en persoonlijke bedankjes kun je van je feest het meest originele feest aller tijden maken.