Hulp nodig ? 050 407 910

Traktaties

Verpakking

Vulling

Afwerking

Originele traktaties

Stickers

Droogbloemen

Presentatie bedankjes

Traktaties voor je feest maken

Ben je van plan om iets te vieren? Bijvoorbeeld je verjaardag, trouwdag, pensioen of misschien wel zomaar... dan kan je bij Tadaaz zowel je uitnodigingen als je traktaties vinden! 

Eerst regel je de uitnodigingen voor het feest en zodra deze de deur uit zijn, kan je gaan nadenken over de rest. Want je wilt natuurlijk wel dat ze na je feest nog heerlijk kunnen nagenieten en terugdenken aan die gezellige dag of avond. Wij kregen al verschillende keren de vraag of wij nog iets meer konden bieden dan alleen de kaartjes, iets tastbaars om mee te geven als de gasten naar huis gaan.  En dat is gelukt, kijk maar eens hier.

Een unieke traktatie

We willen een product aanbieden dat zowel origineel als vrolijk is. Want een feestje is natuurlijk een ‘Happy Moment’! Daarom dachten we oa. aan metalen ronde blikjes, aangeboden in verschillende kleuren. 

Van zachte tijdloze kleuren, denk maar aan taupe, lichtblauw, mint groen en baby roze tot kleuren van de liefde, wit en rood. 

Vul de blikjes met snoep en werk ze af met een leuke sticker en je bent zeker van succes!  Maar we hebben ook magneetjes die je op de blikjes of op je koelkast kunt hangen, labeltjes voor een traktatie en snoepzakwikkeltjes. Deze accessoires kan je allemaal personaliseren. Keuze genoeg zou ik zo zeggen.

Trakteren op school voor je verjaardag

Wordt jullie zoon of dochter binnenkort een jaartje ouder? Zorg ervoor dat ze kunnen genieten van deze bijzondere dag. Helaas is het niet zo gemakkelijk om in tijden van corona een groot feest te geven voor al zijn of haar vrienden en familie.  

Wil je deze speciale dag toch vieren? Ontdek dan al onze coronaproof traktaties voor op school, die je zoon of dochter met trots kunnen uitdelen in de klas aan al hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo kunnen zijn toch genieten van hun verjaardag! 

Ben je nog op zoek naar een coronaproof traktatie voor school? Laat je verrassen door al onze leuke school traktaties en ga voor iets dat volledig past bij jullie zoon of dochter. 

Weet je niet wat te kiezen als school traktatie? Kies dan voor een leuk gezelschapsspelletje zoals memory of domino. Elk kind houdt toch wel van gezelschapsspellen spelen, dus hier kan je ongetwijfeld niets fout mee doen. 

Een andere leuke verjaardag traktatie, waar je iedereen ongetwijfeld mee zal verrassen zijn deze leuke bellenblazen. Heb je trouwens al gezien dat we deze in verschillende kleurtjes hebben zoals bijvoorbeeld zwart, wit, koper of roze. Kies voor je favoriete kleurtje en personaliseer het met een leuke sticker! Toch super leuk om uit te delen in de klas? 

Ben je toch op zoek naar een meer originele traktatie verjaardag klas? Kies dan voor een kaarsje in een glaasje of ga je toch een houten jojo, waarin de naam van je zoon of dochter in staat? 

Bij een verjaardag mogen er zeker geen snoepjes ontbreken. Oké, we geven toe het is niet de meest gezonde traktatie, maar op een verjaardag mag dat wel eens. Je verjaart tenslotte maar één keer per jaar. Wist je dat je ook een dino traktatie kan personaliseren?

Laat je betoveren door al onze lekkere snoepjes zoals bijvoorbeeld de artisanale lolly’s, gekleurde snoepjes, snoepkettingen en zelf choco choops. Bovendien hebben ook wij ook de leukste traktatie zakjes om al deze lekker snoep in de verpakken. Neem maar snel een kijkje naar al onze snoepzakjes en kubusdoosjes en personaliseer het met een foto van jullie zoon of dochter! 

Alle onze traktatiezakjes kun je personaliseren in stijl van je traktatie. Heb je nu gekozen voor een bellenblaas met jungle als thema of een kaarsje, waar bloemen de hoofdrol bij spelen? Je vindt zeker en vast iets dat past bij de traktatie 1 jaar. Uitdeelcadeautjes 2 jaar of uitdeelcadeautjes 1 jaar zijn superleuk om uit te delen aan de vriendjes.

Personaliseer je eigen traktatie coronaproof zakje of laat je inspireren door al onze ontwerpen van op onze website. Er zit zeker en vast wel iets tussen dat helemaal past bij de traktatie van je zoon of dochter. Wees origineel en maak er iets speciaal van. Je kindje verjaart tenslotte ook niet elke dag. 

Van jojo’s tot gezelschapsspelletjes en van kaarsjes tot snoep. Wij hebben alles om ervoor te zorgen dat de jarige de tofste verjaardag ooit beleeft. Ben je nog op zoek naar enkele leuke traktatie 2 jaar ideeën? Lees dan zeker onze blogs over coronoproof verjaardag traktaties voor op school en in de crèche! 

Originele uitdeelcadeautjes voor in de crèche

Je kindje wordt binnenkort een jaartje ouder en je wil een feestje te organiseren om zijn verjaardag te vieren met al zijn of haar vriendjes. 

Wil je ervoor zorgen dat je kindje kan genieten van zijn eerste of tweede verjaardag? Neem dan snel een kijkje en ontdek al onze leuke traktaties om je zoon of dochter mee te verrassen. 

Of je nu op zoek bent naar een uitdeelcadeautje voor de crèche voor 1 jaar of voor een traktatie creche voor 2 jaar voor jullie kindje. We hebben hele leuke en originele traktaties kinderdagverblijf, die jullie zoon of dochter kan uitdelen aan al hun vriendjes! Misschien ben je op zoek naar een afscheid creche traktatie kinderdagverblijf? 

Is jouw kindje een tekenwonder? Kies dan voor een kokertje met potloden en waskrijten. Het ideale cadeautje om uit te delen voor de crèche! Of kies je voor zeepjes in verschillende kleuren, die je kan personaliseren met een bijpassend label. 

Wil je voor de eerste of tweede verjaardag van jullie zoon of dochtertje echt iets origineels? Dan zijn onze zeeppompjes het ideale cadeau. Daarnaast is het in deze tijden ook nog eens super handig en het is ook het ideale uitdeelcadeau voor de creche!

Of kies je voor een glazen potje gevuld met badzout of voor een glaasje gevuld met droogbloemen? Er is keuze genoeg! 

Heb je de perfecte traktatie kleuter gevonden of ben je toch nog op zoek naar iets anders? Geen probleem. Ontdek alle onze traktaties voor in de crèche.  Er is voor elk wat wils om ervoor te zorgen dat het een speciale dag wordt! 

Wist je trouwens dat je elke traktatie creche 1 jaar kan personaliseren met de naam van je kindje. Super leuk toch! Zo zal iedereen weten van wie ze dit leuke cadeautje hebben gekregen! 

Ontdek daarnaast ook nog eens al onze lekkere snoepjes zoals bijvoorbeeld onze artisanale lolly’s of gekleurde snoepjes. Bovendien hebben we ook nog de leukste kubusdoosjes en snoepzakjes om al dit lekkers in te verpakken. 

Vergeet ook zeker geen kijkje naar al onze leuke traktatie zakjes. Ben je eerder fan van een een stoffen traktatie zakje met label of toch eerder van een snoepzakje met een gepersonaliseerd ontwerp. Wij hebben traktatie zakjes in alle kleuren en thema’s. 

Kies je favoriete traktatie zakje of ontwerp zelf een leuk design helemaal in stijl van je traktatie. Nog steeds geen inpiratie? Lees ons blogartikel over de leukste uitdeelcadeautjes.

Voorbereiding voor je originele traktaties

Wist je dat je eventueel je uitdeelcadeautjes creche of verjaardag nu al kan klaarzetten en later bestellen? Heel handig! Dit kan je doen door op je favoriete bedankje te klikken en dan rechts in beeld op ‘personaliseer’ te klikken. 

Daar pas je het uitdeelcadeautje naar wens aan. In de laatste stap kan je je aanpassingen via een pop-up venster opslaan in je concepten. Bewaar jouw concept onder een unieke naam zodat je het later gemakkelijk terugvindt bij ‘Mijn account’.