Hulp nodig ? 050 407 910

Droogbloemen

7 Producten
botao branco TA382-257-03 1
botao branco TA382-257-03 2

9,99

gedroogde eucalyptus TA382-177-03 1
gedroogde eucalyptus TA382-177-03 2

12,15

lagurus gebleekt TA382-253-03 1
lagurus gebleekt TA382-253-03 2

16,25

lagurus meloen TA382-254-03 1
lagurus meloen TA382-254-03 2

16,25

lagurus ice green TA382-255-03 1
lagurus ice green TA382-255-03 2

16,25

phalaris bruin TA382-209-03 1
phalaris bruin TA382-209-03 2

9,10

14,50


Droogbloemen als feest versiering

Vier je een jubileum? Vier je een promotie? Of vier je binnenkort je pensioen? Elke gelegenheid is goed voor een feest. Daarbij zorgt Tadaaz voor de beste feest versiering

Eenmaal je gasten beginnen toe te zeggen, wil je er natuurlijk voor zorgen dat ze onder de indruk zullen zijn. Het organiseren van zo’n feest vraagt heel wat werk en voorbereidingen. Je uitnodigingen zijn verzonden en je gasten beginnen toe te zetten. Dan is het nu nog zorgen voor de perfecte decoratie. 

Je mensen waren al onder de indruk van je uitnodigingen, maar dat moeten ze natuurlijk ook zijn van je feestje. Zorg voor de leukste versiering, want dat is het eerste dat je gasten zien bij het binnenkomen. Met andere woorden zorg voor een echte eyecatcher! 

Bij Tadaa vind je een ruime keuze aan decoratie voor feesten! Neem alvast eens kijkje naar onze droogbloemen. 

 

Droogbloemen in verschillende kleuren

Ben je helemaal fan van deze boeketten droogbloemen? Dan hebben nog een verrassing voor jou. Zo kun je deze droogbloemen verkrijgen in verschillende kleuren. Kies voor de droogbloemen dat het beste passen voor jouw feestje. 

Ga je eerder voor de lichte kleuren of ga je toch toch voor wat donkerdere kleuren. Maak jouw feestje compleet met deze versiering! 

 

Droogbloemen zorgen voor een extra touch

Er zijn zoveel mogelijkheden als je kiest voor de droogbloemen als decoratie. Laten we beginnen met de tafeldecoratie. Bedenk je tafel met leuke blaadjes of leg op elk bord eens steel van een droogbloem. 

Droogbloemen zijn tegenwoordig ook helemaal in. Kies een boeket droogbloemen en steek ze in een lege vaas, dat zorgt voor die extra vintage stijl! 

Daarnaast is het niet alleen handig voor tafeldecoratie, maar kan je het overal gebruiken. Zorg bijvoorbeeld voor een leuke photobooth, waarbij gedroogde bloemen de hoofdrol spelen. Iedereen heeft dan meteen ook een herinnering van jouw fantastisch feest. De volgende dag zal iedereen nog altijd onder de indruk van jouw decoratie. 

Kies droogbloemen om de decoratie van jouw feest helemaal af te maken! Geef je een bedankkaartje of bedankje? Kies er dan voor om de droogbloemen hier terug te laten verschijnen. De gedroogde bloemen zullen perfect passen bij je andere versiering. 

 

Een bedankje voor de gasten

Is je feestje helemaal in de stijl van gedroogde bloemen? Verras je gasten dan nog met een laatste geschenkje. Kies voor een glaasje met gedroogde bloemen, zo kunnen je gasten nog lang nagenieten van dit schitterende feest. Bij Tadaaz vind je de mooiste traktaties voor jouw feestje. 

 

Alles in thema van het feest

Organiseer je zelf een feestje voor een belangrijke gelegenheid en ben je helemaal verzot op thema’s zoals bijvoorbeeld droogbloemen? Geen probleem! Bij Tadaaz vind je alles dat je nodig hebt om er voor te zorgen dat iedereen onder de indruk zal zijn van jouw party. Van uitnodigingen tot bedankjes en van tafeldecoratie tot cadeaus. 

Daarbij kan je alles nog eens zelf ontwerpen in de stijl van jouw feestje. Heb je dus gekozen voor het thema droogbloemen? Ontwerp zelf je uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes, cadeaus en nog zoveel meer. Kies voor het origineelste lettertype, je favoriete kleuren en je favoriete illustraties.

Met jouw eigen ontwerpen blaas je iedereen omver en wordt het gegarandeerd een top feest. 

 

Bestel je versiering bij Tadaaz

Bij Tadaaz kan je terecht voor al je decoratie! Neem daarom zeker eens een kijkje op onze webshop. Hier vind je alles om het tofste feestje van het jaar te geven. 

Heb je gekozen voor een thema? Bij Tadaaz is dat allemaal geen probleem. Al onze decoratie kan je personaliseren via de editor. 

Ben je dus op zoek naar droogbloemen? Dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres.