Hulp nodig ? 050 407 910

home

Feest versiering

Originele feest versiering voor jouw feest

Geef je een feestje, dan is de kans groot dat je als rasechte Bourgondiër aan tafel gaat met je gasten. Wij Belgen houden immers van lekker tafelen met de aangepaste drankjes erbij… Voor je verjaardag, jubileum, pensioenfeest, housewarming… elke gelegenheid is goed voor een etentje! En dan wil je dat je feest versiering tot in de puntjes in orde is.

 

Wat staat er op het menu?

Vraag nummer één die al je gasten zich vast stellen is welke lekkernijen je hen tijdens het feestmaal zal voorschotelen. Een mooie menukaart is dus een onmisbaar element op elke feesttafel, net als je tafelkaartjes trouwens. Je vermeld hierop de gerechten, maar de omschrijving van je gerechten mag zeker wat lyrisch zijn. Zo klinkt ‘romig soepje van groene groentjes’ helemaal anders dan ‘groentesoep’. Ook is het een trend die we steeds vaker zien om bij elke gang een opsomming van alle ingrediënten te geven en zo de gasten te laten raden naar de presentatie ervan.

 

Alles om  je feest versiering af te werken

Een tafel is pas perfect af als die volgens de etiquette gedekt is. Een mooi tafellaken vormt daarbij de basis. Kies zorgvuldig de borden, het bestek en de glazen die je wil gebruiken. Borden hoeven al lang niet meer gewoon wit te zijn en ook in je keuze van de glazen is het aanbod eindeloos. Geef je tafel extra kleur met een mooie placemat onder het bord. Hierop kan je de datum van het feest vermelden en je naam of namen. Twee vliegen in 1 klap! Prachtige decoratie en een persoonlijke toets!

 

Zelf maken en online bestellen

In de voorbereiding van elk feest kruipt vaak heel wat tijd. Je wil immers dat alles tot in de puntjes in orde is en gaat hiervoor niets uit de weg. Organiseer je zelf je feest, dan wil je de tafelversiering helemaal in je eigen stijl kunnen uitwerken. Neem daarom de tijd om even online de mogelijkheden te bekijken en een eigen ontwerp te maken. Het leuke is dat je hiervan meteen resultaat ziet op het scherm en zo dus makkelijk je keuze kan maken. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.