Hulp nodig ? 050 407 910

Stickers

Naamstickers

Stickers bellenblaas

Sluitzegels

Originele stickers ontwerpen voor je feest

Wat is er nu leuker dan een ‘personal touch’ geven aan onze blikjes of andere artikelen om je verjaardag, communie, trouwdag, feestje of wat dan ook te vieren? Tadaaz dacht vooruit en is leuke stickers gaan ontwerpen! Je kan ze gebruiken om op onze leuke blikjes te plakken of om er eventueel een envelop mee dicht te kleven. Het zijn leuke extraatjes om je uitnodigingen een persoonlijk tintje te geven.

 

Stickers ontwerpen in mooie vormen en kleuren

Onze stickers zijn uniek omdat je de mogelijkheid hebt om ze helemaal naar je eigen zin te ontwerpen. Denk maar aan een sticker met jullie mooiste foto op of je naam geschreven in een leuk lettertype. Ook een leuke vorm en kleur maakt je uitnodiging net iets leuker. Denk aan rond, rechthoekig, zwart of steigerhout. Jullie feestje begint al aan de buitenkant van de uitnodiging. Leuk toch?

 

Wist je dat…

Snelle service, een goede kwaliteit en een 'Happy Moment', dat is waar Tadaaz voor staat!

 

De mogelijkheid bestaat ook om onze enveloppen vooraf te bestellen. Als je op voorhand alvast je adressen wilt opschrijven, bestel je gewoon de enveloppen apart! Wanneer de ontwerpen voor jouw stickers en/of kaartjes definitief zijn en je hebt alle gegevens - denk aan datum, locatie, eten, tijdstip - kun je deze bestelling afzonderlijk afrekenen. Al je voorlopige ontwerpen en bestellingen worden als concept bewaard in "mijn account", zodat je die alleen nog hoeft te activeren op de dag dat je de artikelen gaat bestellen. Let wel, je betaalt dan 2 keer verzendkosten. En nog een kleine tip: bestel iets meer enveloppen dan het aantal kaarten, een schrijffoutje is snel gemaakt...!