Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Kerstcadeau voor mama

223 Producten
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-03 1
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-03 2

12,68

24,99


Origineel kerstcadeau voor mama met foto’s

Wil je jouw moeder verrassen met het perfecte kerstcadeau? Je hebt het hele jaar lang kunnen nadenken waarmee je haar kan verrassen. Wij delen een aantal leuke en originele kerstcadeaus met jullie om je (schoon)moeder te verrassen.

Hip kerstcadeau moeder

Er worden heel wat kerstcadeaus uitgedeeld onder de kerstboom. Maar kerstcadeaus mama mogen wel net dat tikkeltje specialer zijn. Ze doet zoveel voor jou en daarvoor wil je haar bedanken. Kerstcadeaus met eigen foto’s en tekst zijn altijd een schot in de roos voor alle mama’s. Het zijn altijd leuke gadgets die ze zullen koesteren.

Foto kerstcadeaus voor mama

Wil je aan de slag met al die mooie foto’s? Dat begrijpen we! We hebben de leukste foto kerstcadeau ideeën voor jullie op een rijtje gezet. 

Fotohouder met droogbloemen

Een fotohouder met jullie allermooiste foto erop waarbij je dan ook nog eens een persoonlijke boodschap kan personaliseren? In combinatie met een vaasje met droogbloemen en een houten houder, geweldig toch? Het ideale kerstcadeau voor mama!

Koekjestrommel met foto’s en heerlijke koekjes

Eet jouw mama al eens graag een lekker koekje? Ze heeft gelijk! Personaliseer een toffe koekjestrommel gevuld met heerlijke Jules Destrooper koekjes als hip kerstcadeau. Wedden dat ze die koekjestrommel elke dag zal bewonderen? 

Drinkfles met foto

Als je haar een kerstcadeau wil geven dat ze elke dag kan gebruiken, ga dan voor een hippe drinkfles met foto! Die heeft ze de hele dag op zak om voldoende water te drinken. Het ideale kerstcadeau mama dus!

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.