Hulp nodig ? 050 407 910


Een kussen met foto als origineel geschenk

Wil je iemand bijzonder verrassen met een origineel cadeau? Heb je al eens gedacht aan een kussen met foto? Een uniek geschenk dat ze dagelijks kunnen gebruiken. Een kussen met foto is niet alleen origineel, het doet die persoon ook vaak terugdenken aan een uniek moment. Weet je wat extra persoonlijk is? Een kussen met foto huisdier. Hun geliefde viervoeter vereeuwigd op een gepersonaliseerd cadeau? Dat is scoren!

 

Een gepersonaliseerd kussen met eigen boodschap

Een gepersonaliseerd kussen is een geweldig cadeau om vele redenen! Eerst en vooral kan je jouw eigen foto op het kussen personaliseren. Voeg nog tekst toe aan je gepersonaliseerde kussensloop om het helemaal af te maken. 

Je kunt kiezen uit verschillende producten en designs voor de gepersonaliseerde kussensloop. Wij gaan nadien het gepersonaliseerd kussen bedrukken met jouw ontwerp in je eigen stijl. 

Heb je heel wat mooie herinneringen met de ontvanger? Laat die foto’s vereeuwigen door ze op het kussen te laten afdrukken. Succes verzekerd! Onze producten worden met veel liefde verpakt en snel verzonden. 

 

Een kussen bedrukken met bijzondere vraag

Misschien wil je die ene persoon een belangrijke boodschap meegeven? Vraag je de meter of peter voor jullie kindje met zo’n uniek kussen? Wat een leuk idee! Personaliseer de boodschap op de kussensloop en laat het kussen bedrukken met die unieke vraag. 

 

Kussen met naam bedrukken

Houden we niet allemaal van een knus avondje in de zetel? Met je kussen met naam is het nog fijner vertoeven in de zetel. Bovendien is het meteen duidelijk van wie dat plekje in de zetel is. Maak een kussen met de naam van ieder gezinslid voor een persoonlijk gevoel (letterlijk ;))!

Er zijn heel wat toffe ontwerpen beschikbaar die je naar eigen wens en smaak kan aanpassen in onze online editor. Het gaat heel snel en eenvoudig om je kussen met naam te bestellen!

 

Eenvoudig je kussen met foto bestellen

In geen tijd heb je je uniek geschenk in huis om iemand te verrassen voor kerst, voor zijn of haar verjaardag of een andere unieke gelegenheid.

Populaire categorieën.