Hulp nodig ? 050 407 910

Drinkflessen

39 Producten

Een drinkfles met naam om trots op te zijn

Wil je je kind elke dag een leuke drinkfles met naam meegeven naar school? Zo raken ze de drinkfles nooit kwijt en ben je zeker dat ze voldoende water drinken per dag. 

Goed nieuws want hier vind je tal van leuke drinkflessen voor kinderen die je kan personaliseren met foto en naam. Benieuwd? We tonen je al onze leuke ontwerpen van gepersonaliseerde drinkflessen. Een drinkfles met naam is trouwens een leuk gepersonaliseerd cadeau voor iemand bijzonder.

 

Drinkfles bedrukken met één foto of meerdere foto’s?

Een drinkfles met foto is een leuk idee voor je kind op school. Drinkflessen bedrukken zijn helemaal in! Je kan de drinkflessen laten bedrukken met een toffe foto, de naam van je kind of misschien jouw logo? Er zijn heel wat toffe ideeën. Zo’n bedrukte drinkflessen zijn makkelijk mee te nemen naar school of naar hun hobby’s in het weekend. Door het roestvrij staal en een inhoud van 500ml, kunnen de kleine handjes op hun gemak het flesje dragen.

Wil je je verschillende ‘Happy Moments’ met je zoon en dochter, mama en papa of oma en opa vieren met je favoriete drinkfles? Laat de drinkfles bedrukken met mooie foto's.

 

Gepersonaliseerde drinkfles zonder foto 

Een drinkfles personaliseren zonder foto kan zeker. Wil je je meter of peter bedanken of beterschap toewensen, kan dit op een prachtige manier door een quote te laten bedrukken op de drinkfles. Of wil je een cadeautje voor jezelf of je liefje, dan kan je jullie namen laten bedrukken op de drinkfles. Een leuk idee, toch? Drinkflessen kan je ook voor je zusje laten bedrukken met haar favoriete symbool, tekening en haar naam.

 

Drinkfles met foto als originele touch

Een drinkfles met foto is bedoeld voor iedereen! Juf of meester bedanken op het einde van het schooljaar of een cadeautje voor je zusje of broertje voor kerst, nieuwjaar of communie -en lentefeest? Dit kan perfect met een drinkfles met gepaste quote of eventueel met naam erbij.

 

Waterfles met naam als uniek geschenk

Ben je niet altijd tevreden met effen drinkflessen maar wil je een coole waterfles met naam? We bieden designs met marmer, terrazzo of verfstrepen aan om je gepersonaliseerde drinkfles op te fleuren met een quote, foto of naam. Het ideale cadeautje voor jezelf of je vriend/vriendin.

 

Drinkfles met houten dop

Gepersonaliseerde drinkflessen met een houten dop geven een meer ‘vintage’ look en zijn gemakkelijk te openen. Drinkflessen met deze toffe hippe dop zijn handig en ideaal voor op kantoor of als je met je familie op picknick gaat.

Populaire categorieën.