Hulp nodig ? 050 407 910

Stickers

Naamstickers

Stickers bellenblaas

Wijnfles etiketten

Sluitzegels

NIEUW: Vinyl stickers met de naam van het feestvarken.

Mooie stickers maken voor je communie

Bij Tadaaz bieden we je graag een totaalpakket aan. Je hebt reeds je communie uitnodigingen, bedankkaartjes, bedankjes en fotocadeaus uitgekozen. Misschien kozen jullie ook voor communie versiering, fijn! Die bedankjes en communiekaarten hebben misschien nog de juiste afwerking nodig.

 

We hebben een ruim aanbod aan toffe stickers, verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen! Erg leuk om zomaar mee te geven, of om op je envelop te plakken! De details van je communiefeest gaan helemaal kloppen!

 

Je communiekaarten afwerken met enveloppen en prachtige stickers 

Hoe leuk is het als het envelopje met je hippe communiekaarten afgewerkt zijn met leuke enveloppen en hippe stickers? Als je gasten dit kaartje in de bus krijgen, zien ze meteen dat alles mooi bij elkaar past. Als je bovendien kiest voor een leuke gekleurde enveloppe, en een sticker die bij je communiekaarten past, dan zorg je meteen voor een wauw effect!

 

Perfect om bedankjes en enveloppen mee af te werken

Misschien heb je gekozen voor blanco producten als bedankje, die je nu nog een eigen touch wil geven. Bijvoorbeeld leuke blikken doosjes, een zeeppompje of een bellenblaas? Voor al deze producten bestaan de gepaste stickers die je helemaal naar wens kan personaliseren. Je communie bedankjes worden nu nog mooier!

 

Of misschien vind je een gewone lege enveloppe maar niks… Dan kan je het verschil maken met gepersonaliseerde sluitzegels! Door deze subtiele details toe te voegen, zorg je voor het mooiste feest! Een sluitzegel op maat én met goudfolie maakt het verschil. Alle gasten zullen dat zien!

 

Heb je gekozen voor een uitnodiging met ene leuk houten labeltje, vliegtuigje, eenhoorntje of meer? Wist je dat je onze unieke houten figuurtjes ook apart kan verkrijgen om je bedankjes en decoratie af te werken? 

 

Gepersonaliseerde cadeaus om van te dromen

Wist je dat er ook cadeaus zijn die je met een sticker kan personaliseren? Kies bijvoorbeeld een lekker flesje wijn en ga voor een wijnflesetiket met je foto erop! Dan kan je ook nog een wijnkistje personaliseren, de fles erin stoppen en… Klaar! Het perfecte fotocadeau voor je meter en peter! Wist je dat je ronde stickers met foto’s kan maken? Hoe leuk is dat! Jouw favoriete communiefoto overal op verwerkt! 

 

Of als je oma en opa wil verrassen met een prachtig fotopaneel of een dienblad… dan kan je bij het inpakken alles dichtkleven of afwerken met leuke stickers die je zelf gemaakt hebt! Je oog voor detail zal zeker niemand ontgaan. Ook tijdens het feest als mensen bedankjes kiezen, zullen ze zien dat je je grote dag tot in de puntjes hebt voorbereid! 

 

Unieke vormen en kleuren

Onze stickers zijn uniek omdat je ze helemaal naar eigen zin kunt maken. Denk maar aan een sticker met jullie mooiste foto op of je naam geschreven in een leuk lettertype? Ook een leuke vorm en kleur maakt je uitnodiging net iets leuker. 

Denk aan rond, rechthoekig, zwart of steigerhout. Jullie feestje begint al aan de buitenkant van de uitnodiging. Leuk toch?

 

Wist je dat…

We supersnel verzenden? Snelle service, een goede kwaliteit en alles om kleine en grote gelukjes nog mooier te maken, dat is waar Tadaaz voor staat! Je communie- of lentefeest zal er eentje zijn om nooit meer te vergeten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.