Hulp nodig ? 050 407 910

home

Uitnodigingen origineel

90 Producten

Originele uitnodigingen voor communie of lentefeest

Een heel bijzonder moment: jouw zoon of dochter viert binnenkort zijn of haar lentefeest of de eerste of plechtige communie! Voor jullie als ouders vooral heel confronterend om te zien hoe snel de kids groot worden, maar voor het feestvarken een speciale dag om nooit meer te vergeten! Hoe je het communie of lentefeest viert, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Gezellig in de tuin, luxueus in een chique restaurant, in kleine kring of juist met alle familie en vrienden bijeen… Zolang jouw zoon of dochter er maar van geniet, genieten jullie mee! 

 

Een whatsapp berichtje, mailtje of uitnodiging via messenger gaat toch ook? 

Natuurlijk kun je ook via de bekende wegen je gasten uitnodigingen. Maar vind je dat wel ‘speciaal’ genoeg voor zo’n bijzonder moment? Tegenwoordig moet er al zoveel gehaast gebeuren, ‘tussen de soep en de patatten’ bij wijze van spreken…  Dan is het toch juist leuk om extra genieten van dit bijzondere moment van jouw kadee? Communie uitnodigingen maken is niet alleen leuk om te doen, het is ook een tastbare herinnering. Voor je gasten, maar ook voor jezelf en voor jouw zoon of dochter. Hoe mooi zou het zijn als zij over 50 jaar hun communiekaartjes uit de doos op zolder nemen en terugdenken aan die speciale dag uit hun jeugd? Bij Tadaaz hebben we meer dan 60 jaar ervaring in drukwerk, dus je kunt erop vertrouwen dat de kwaliteit van je communiekaart helemaal in orde is! 

 

Originele uitnodigingen lentefeest of communie ontwerpen

Natuurlijk is het leuk om originele uitnodigingen te ontwerpen. Zo maak je de voorpret voor de gasten compleet en kunnen zij weken bewonderend naar jouw ontwerp kijken. Maar ook voor je kind is het leuk: zij kunnen helpen de originele communiekaartjes of lentefeest uitnodigingen te versturen of rond te delen! Maar hoe maak je een uitnodiging communie origineel? We geven je wat inspiratie! 

 

Een uniek moment? Een bijzondere vorm!

Wil je iets bijzonders voor de eerste communie, de plechtige communie, of het lentefeest? Dan ga je voor een originele kaart met een bijzondere vorm! Op Tadaaz.be vind je meer dan 200 ontwerpen voor uitnodiging communie of lentefeest. Wat denk je van een uitnodiging met de vorm van een voetbal in 3D verwerkt, met een houten vormpje van een unicorn of verschillende kaartjes die samengehouden worden met een paperclipje in de vorm van een druppel? In combinatie met de leuke designs kun je zo echt bijzondere uitnodigingen maken voor het feestvarken. Ook originele vormen als een iPhone, een schoolbord, een magazine of een voetbalticket komen in onze collectie voor! 

 

Een foto op je originele communie uitnodigingen: go of no go? 

Voeg je een foto toe op de originele communiekaart of niet? Veel ouders twijfelen hierover. Een fotoshoot met het feestvarken wordt vaak pas georganiseerd als de uitnodigingen al verstuurd zijn. Bovendien is het jammer om de look van je kleine deugniet al te verklappen voor het feest gestart is. Toch kun je prima met foto’s werken voor jouw ontwerp. Zorg gewoon voor een spontane, blije foto van je zoon of dochter. Een foto toevoegen maakt het net wat persoonlijker en zo verklap je nog niks. Op je bedankkaartjes kan je dan wel vol trots met de communiekleertjes van zoon- of dochterlief pronken!

 

S.O.S.: eerste hulp bij communie stress! 

Heb je toch nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder! Misschien vind je het fijn om op de hoogte te blijven van onze communie en lentefeest collectie? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.