Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen meisje

138 Producten

Communiekaartjes meisjes: ontdek de opties!

Op zoek naar een leuke communie uitnodiging voor je dochter? Als je een communie of lentefeest viert, is een origineel communiekaartje op zijn plaats. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Er is een ruim aanbod aan coole thema’s voor dit bijzonder moment. 

 

Lieve uitnodigingen meisje

Uitnodigingen voor meisjes kunnen schattig maar ook stoer zijn! Leuke mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een stoer cactus thema waarin cactussen de hoofdrol spelen. Deze zuiderse uitstraling zet meteen de toon voor een geweldig feest!

Een ander leuk thema voor meisjes zijn regenbogen. Kleurrijke communiekaartjes meisje met vooral veel roze en leuke foto’s zijn veelal een schot in de roos! Jullie kunnen zelf makkelijk personaliseren via de editor. 

 

Communie uitnodiging meisje met folie

Zijn jullie op zoek naar een chique uitnodiging die feest uitstraalt? Kies dan voor communiekaartjes met folie. Goudfolie, zilverfolie of koperfolie geven een feestelijke uitstraling aan je communiekaartjes. De naam van jullie dochter of een ander accent schittert op je communie uitnodiging meisje!

 

Uitnodiging communie met een opplakmotief

Wat ook een heel origineel idee is voor uitnodigingen voor een lentefeest, plechtige of eerste communie zijn communiekaartjes met een opplakmotief! Een leuk houten label in verschillende vormen die een knipoog zijn naar een communie thema of gewoon helemaal bij jouw kind passen.

 

Een houten opplakmotief in de vorm van een unicorn, hartje of vlinder? Je dochter kan haar favoriet uitkiezen. De bijpassende bedankkaartjes als bladwijzerkaartjes zijn ook heel erg leuk!

 

Communiekaartjes meisje maken met een label, tag of paperclip

Het is altijd fijn als je kaart net dat tikkeltje extra heeft. Er zijn heel wat kaartjes die uit meerdere delen bestaan. Ze worden vastgehouden door een touwtje of paperclip en horen natuurlijk prachtig samen. 

Een extra item met een foto van het feestbeest? Of een mooie kaart met als bijhorende tag alle belangrijke informatie over het feest? Kies zelf!

 

Communie uitnodigingen met foto

Communie uitnodigingen met foto geven uiteraard meteen een persoonlijke toets aan je kaartjes. Familie en vrienden weten meteen van wie de originele uitnodigingen komen en kunnen met stip aanduiden in de agenda wanneer het feest doorgaat. Je kan diezelfde foto’s ook gebruiken op je bedankjes en bedankkaartjes.

 

Makkelijk online bestellen

Communiekaartjes maken bij Tadaaz is heel gemakkelijk. Voeg je favoriete foto’s en een leuke tekst toe via onze editor. Voor je het weet ontvang je je pakketje bij jou thuis! Jullie zullen aangenaam verrast zijn door het stevig papier en de goede kwaliteit!