Hulp nodig ? 050 407 910


Jungle uitnodigingen: een exotisch communie of lentefeest! 

Wordt jouw zoon of dochter helemaal warm van een echte jungle sfeer? Rennen ze het liefst door de living met een heuse Tarzan of Jane vibe? Dan is het tijd om het communie of lentefeest helemaal in het jungle thema om te toveren! 

 

Communiekaartjes met foto

Communiekaartjes maken (of lentefeest uitnodigingen natuurlijk) lijkt soms een moeilijke opgave, maar meestal valt dat enorm mee. Beslis of je een uitnodiging met of zonder foto wil, en maak je keuze uit de leuke exotische ontwerpen. Twijfel je? Op je uitnodiging hoeft zeker nog niet de foto te staan in de feestkledij. Maak gewoon een spontane foto en laat het feestvarken shinen op het kaartje. Natuurlijk is een persoonlijk kiekje geen must: ook communie uitnodigingen zonder foto zijn genoeg te vinden op onze site!

 

Uitnodiging communie jungle

Doet jouw zoon of dochter de plechtige communie en je op zoek naar een leuke communie uitnodiging met een tropisch ontwerp? Of is jouw kadee er al vroeg bij en wil ze zeker een heuse jungle fever sfeer op haar eerste communie? Op Tadaaz.be vind je tussen de vele leuke uitnodigingen veel toffe kaarten met een heerlijk exotisch tintje. Laat je inspireren door het vele groen, afgewisseld met de typische jungle prints zoals zebra strepen, tijgerprint… Om het extra stoer te maken komen ook de toekan, de olifant en de panter om de hoek kijken! 

 

Uitnodiging lentefeest jungle

Geen communie op jullie adres, maar een lentefeest? Geen probleem, ook dan is een uitnodiging in jungle thema echt wat voor jullie. Je past eenvoudig de titel aan, en maakt een originele uitnodiging die jouw feestvarken op het lijf geschreven is. Met foto of zonder foto? Laat je inspireren door onze collectie en kies jouw favoriet uit meer dan 200 ontwerpen. 

 

Jungle uitnodiging met een gouden randje

De groene, botanische tinten van een jungle uitnodiging matchen meestal bijzonder goed met goudfolie! Tussen onze ontwerpen vind je een aantal kaarten die goudfolie gebruiken. Dat maakt je communiekaart net nog wat luxueuzer. Bovendien zorg je ervoor dat je niet overdrijft in het safari of jungle thema. 

 

Een uitnodiging is niet genoeg, waar is dat feestje? 

Wil je het jungle thema helemaal doortrekken in jullie themafeest? Aarzel dan niet en kijk eens rond tussen de leuke designs! Er zijn veel mogelijkheden om ook bedankjes, tafeldecoratie en cadeaus aan peter en meter te verzorgen in dezelfde stijl. Door gebruik te maken van de editor personaliseer je alle producten en wordt jullie feest er eentje waar een ware jungle fever heerst! 

Wil je niets missen van de nieuwe producten van Tadaaz in dit leuke jungle (of safari) thema? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan regelmatig updates met de meest recente producten die passen bij dit exotische thema. Laat die jungle fever maar komen!