Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen minimalistisch

304 Producten
logo
uitnodiging vormsel met naam en symbool in goudfolie TA1227-2100002-03 1
uitnodiging vormsel met naam en symbool in goudfolie TA1227-2100002-03 2
logo
uitnodiging vormsel met mooie foto TA1227-2100025-03 1
uitnodiging vormsel met mooie foto TA1227-2100025-03 2
logo
stijlvol communiekaartje met naam in folie TA1227-2400031-03 1
stijlvol communiekaartje met naam in folie TA1227-2400031-03 3
logo
feestelijke uitnodiging met naam en stipjes in schitterende folie TA1227-2400049-03 1
feestelijke uitnodiging met naam en stipjes in schitterende folie TA1227-2400049-03 2
Nieuw
logo
stijlvol kaartje vormsel met foto en naam TA1227-2100028-03 1
stijlvol kaartje vormsel met foto en naam TA1227-2100028-03 2
logo
stijlvolle communieuitnodiging met goudfolie TA1227-2400019-03 1
stijlvolle communieuitnodiging met goudfolie TA1227-2400019-03 3
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
...

Less is more met minimalistische communiekaartjes

Het communiefeest van je zoon of dochter komt steeds dichterbij. De communiekleding uitzoeken, de gastenlijst samenstellen, de communiefoto's maken. Alleen maar leuke dingen! Wat ongetwijfeld ook bovenaan je lijstje staat: de communie uitnodiging! Bij Tadaaz vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Ontdek de mooiste communiekaarten: van een minimalistische uitnodiging communie tot luxe kaarten met goudfolie, fotokaarten en originele uitnodigingen voor de eerste communie. Laat je verrassen door ons aanbod.

Een simpele communie uitnodiging is altijd goed

Natuurlijk is het leuk om een spetterende uitnodiging te versturen. Maar misschien wil jij wel dat je zoon of dochter het stralende middelpunt is op het communiekaartje. Dat kan perfect met een minimalistisch kaartje waarop je één of meer mooie foto's van je communicantje plaatst. Of misschien heeft hij of zij wel een voorkeur voor een leuke thema kaart, zoals voetbal. Gebruik de handige filters om jouw perfecte kaart te vinden en pas naar hartenlust aan.

Stoere communie kaartjes

Het wordt een feestelijke dag de eerste heilige communie. Alle vriendjes en vriendinnetjes worden uitgenodigd met een stoere communiekaart. Leuk met een eigen foto erop! Ook familie en vrienden willen weten wanneer de grote dag is. In de katholieke kerk is dit tenslotte een van de belangrijkste mijlpalen in het leven van een kind. Meestal zijn de kinderen ongeveer 7 jaar oud en dat betekent dat ze al goed weten wat ze willen. Wat leuk om je kind te betrekken bij het maken van de uitnodiging communie.

Leuke foto’s op minimalistische uitnodigingen

De meest persoonlijke uitnodigingen zijn kaarten met een eigen foto. Niet alleen omdat de ontvanger gelijk ziet wie zijn 1e communie doet. Het is tegelijkertijd een geweldige herinnering voor jezelf. Een leuke actiefoto op de uitnodiging is altijd leuk, je kind is dan ook helemaal zichzelf wat het geheel nog persoonlijker maakt. 

Zonder foto kun je ook stralen

Het is zijn of haar feestje dus als ze liever geen foto willen, dan kan dat natuurlijk ook! Ga dan voor een stoere kraft kaart of een kaart in het thema sport of jungle. De keuze is reuze! 

Bestel een proefdruk communiekaartje

Heb jij je favoriete kaartje gevonden. Pas het dan helemaal naar je zin aan. Speel met kleuren, lettertypes en voeg leuke symbooltjes toe. Van religieuze tekens zoals een kellk of een kruis tot leuke hobby symbooltjes als een voetballer. Het kan allemaal! Is het resultaat naar wens? Bestel dan je persoonlijke proefdruk. Je ziet dan of het echt is wat je ervan verwacht. Heb je vragen over je proefdruk of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze vriendelijke dames van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Uitnodigingen voor vormsel

Onze communiekaartjes zijn natuurlijk perfect te gebruiken voor vormsel; de tweede belangrijke stap. Vooral de fotokaarten lenen zich  hier perfect voor. 

Je communiefeest van top tot teen aankleden

De uitnodigingen kun je al afvinken! Fijn, dat is al een grote stap op je to-do lijstje. Maar natuurlijk staan er nog een boel andere dingen op dat lijstje. Want het feest moet ook nog aangekleed worden. Thuis of op locatie, het maakt niet uit waar de communie gevierd wordt. Je wilt dat het er tot in de puntjes verzorgd uit ziet. Leuke decoratie zoals slingers en ballonnen. Maar ook de feesttafel mag stralen! Leuk met persoonlijke menukaarten en placemats. De meeste placemats zijn ook kleurplaten, dus gecombineerd met een leuk potlood kokertje met sticker stelen jullie zeker de show. Let’s get the party started!

Bedankjes en aandenken eerste communie

Je wilt er nog niet aan denken want het feest moet nog beginnen, maar ook de afsluiting van dit prachtige feest wil je in stijl doen. Natuurlijk wil je een mooi communie aandenken meegeven aan alle gasten. Behalve mooie bedankkaartjes kun je er voor kiezen om ook een leuk bedankje mee te geven. Wat vind je van een leuke bellenblaas voor de kinderen? Of een snoepzakje dat je naar wens kunt vullen. En natuurlijk zijn al deze producten ook te personaliseren met je mooiste communie foto en een lief woordje van dank. Dit wordt een communiefeest om  nooit te vergeten!

 

Populaire categorieën.