Je communiebedankjes zelf maken

Je trotse kind viert binnenkort de eerste communie, plechtige communie of het lentefeest. Jullie popelen al tot de grote dag daar is, maar feesten doe je natuurlijk niet alleen. Vergeet daarom zeker geen geschenkje te voorzien voor de bijzondere gasten die je zoon of dochter in de bloemetjes komen zetten. Terwijl je op je communiekaartje alle knappe communiefoto’s in de kijker zet, zorgen gepersonaliseerde bedankjes ervoor dat je gasten extra lang nagenieten van jouw feest. Maar hoe begin je daar nu aan: je communiebedankjes zelf maken?

 

zelf communiebedankjes maken

Je eigen foto en tekst op je geschenkje

Communie bedankjes personaliseren is poepsimpel bij Tadaaz. De eerste keuze die je maakt is natuurlijk welk cadeautje je wilt geven. Verwen je de allerkleinsten met kleurpotloodjes, de scholieren met een notablokje, de volwassenen door een bloempotje met gepersonaliseerde wikkel? Of zul je de lekkerbekken in je familie het meest plezieren met een snoepzakje, –doosje, of chipspotje?

 Chipswikkel met geometrisch motief en foto


 communiebedankjes potlooddoosje


 Notitieblok met foto en gouden confetti

Geen keuzestress: via onze editor kun je elk cadeautje evenveel doen stralen met je eigen foto en een lieve boodschap. In enkele klikken pas je je geschenk aan volgens de smaak en stijl van de feestvierder. Daarna wacht nog één stap: vullen maar! Ga snoepjes, popcorn, chips of een plantje halen en steek nu samen met je kind de handen uit de mouwen. (Kleine tip: proef die snoepjes zeker voor, je weet maar nooit! ;))

Creatief met magneten en badges

Als je zoon of dochter graag creatief bezig is, kun je van je cadeautjes zelfs een heus knutselmoment maken! Voeg die prachtige foto van je communie of lentefeest toe aan een badge, die je kunt spelden op je stoffen zakje met snoepjes. Een gepersonaliseerde magneet past dan weer perfect op een blikken doosje. Extra tof aan een badge of magneet is dat je niet enkel een leuk geschenkje geeft aan je neven en nichtjes, maar ook een hebbeding dat ze jaren kunnen bewaren. Wedden dat jullie feestbeest nog lang te bewonderen zal zijn op de koelkast bij je familie thuis?

 

 

stoere magneet eco stijl


blikken doosje communiebedankjes

stoffen zakje communiebedankjes


badge met eigen foto

Cadeautjes voor echte VIP’s

Voor de bijzondere gasten op je feest mag het net ietsje meer zijn. Peter en meter, of oma en opa hadden altijd al een bijzondere band met je kind. Op deze gelegenheid kun je hen eens extra in de watten leggen. Verras hen met een gepersonaliseerd cadeautje, zoals een koffiemok, een dienblad, een set onderzetters voor glazen of een koekjesdoos met jouw foto. De mok en de doos kun je ten slotte vullen met een zakje snoepjes. Dé perfecte combo voor de VIP’s op je feest!

 

onderzetters communiebedankjes


koffiemok meter peter communiebedankjes


koekjestrommel communiebedankjes

Wil je deze speciale gasten helemaal van hun sokken blazen? Wist je dat je ons dienblad ook kunt gebruiken om een volledig XL-geschenkenpakket te ontwerpen? Maak een selectie van je favoriete cadeautjes, plaats ze samen op het dienblad en verpak ze in doorzichtig papier: de grootouders en peter en meter van je kind zullen glunderen bij zoveel dankbaarheid!

 

dienblad communiebedankjes


dienblad communiebedankjes

Gilles Michiels
Gilles Michiels

Als jonge cultuurjournalist mag ik schrijven over dingen die het leven de moeite waard maken. Een boek lezen, een theaterstuk kijken, een filmpje meepikken: het zijn kleine feestjes die niet alleen mijn pen in beweging brengen, maar ook zuurstof geven aan mijn dag. Een communie en een lentefeest zijn net zulke Happy Moments. Dankzij de kaartjes van Tadaaz krijgen mensen de kans om ze met iedereen te delen. Door voor deze blog te schrijven, mag ik nu dus zuurstof geven aan de grote feesten in het leven!

Artikelen: 14

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *