De meest complete checklist voor communie- en lentefeest

Schrijf je hieronder in voor onze Tadaaz nieuwsbrief en ontvang meteen jouw communie checklist met 6 pagina’s vol tips en to do’s als welkomstcadeau.

Via de nieuwsbrief sturen we je updates over onze acties en collecties die niemand anders te zien krijgt. Je kan je altijd uitschrijven onderaan de mailing.

Een eerste communie- of lentefeest is vaak de eerste grote mijlpaal in het leven van je kind. Je wil dan ook dat alles tot in de puntjes perfect verloopt! Bij het organiseren van een communie- of lentefeest komt heel wat kijken. Download onze communie en lentefeestchecklist en vergeet zo niets tijdens de voorbereidingen! Door alles goed te plannen en niets aan het toeval over te laten, wordt het een voorbereiding waar je zelf ook van zal genieten! Het feest van je zoon of dochter zal dankzij deze handige communie checklist ongetwijfeld een toppertje worden!

Onze handige checklist voor de organisatie van je communie- en lentefeest is een must als jij dit jaar ook een communie of lentefeest plant! Prik een datum voor deze grote dag en verzamel alle info zodat de gasten het juiste adres en andere belangrijke informatie weten voor je lentefeest of communiefeest. Vergeet dus zeker geen gastenlijst samen te stellen. Je kan je communiefeest thuis organiseren of iedereen naar een exclusieve locatie laten komen! Als je je feest nu thuis organiseert of in een leuke zaal, vergeet zeker geen foto’s te nemen van deze bijzondere dag! Ook voor plechtige communie komt deze checklist zeker van pas! Geen nood, al deze belangrijke aandachtspunten staan zorgvuldig vermeld in de checklist zodat jullie niets over het hoofd zien! Vergeet vooral niet te genieten van de leuke voorbereidingen.

Voordelen van de communie checklist:

  • Je volgt een duidelijke planning voor je feestvoorbereidingen
  • Je hebt oog voor alle details
  • De voorbereiding zelf wordt een feest!
  • Je zal geen enkel detail over het hoofd zien! Dat wordt het zaligste feest ooit!