Hulp nodig ? 050 407 910

home


De mooiste lentefeest en communie felicitatiekaarten

Viert er een kindje in je omgeving binnenkort zijn communie of lentefeest? Misschien het buurjongetje, je petekindje, een neefje, nichtje of het zoontje of dochtertje van vrienden? Of het nu om een eerste communie of plechtige communie gaat, een wenskaart is altijd een goed idee. Zeker als je er niet bij kan zijn en je toch je wensen wil overbrengen: dat vraagt om een leuke wenskaart communie!

Bij Tadaaz kun je wenskaarten kopen die je rechtstreeks kan laten versturen aan de ontvanger. Zo heb je er zelf geen werk meer aan! 

 

Wenskaart communie

Bij een communie kan er soms nog een kleine verwijzing naar de kerk inzitten, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Je kunt zo vrolijk of formeel gaan als je zelf wil! De communicant vind het ongetwijfeld al leuk om een felicitatiekaart communie te ontvangen, ongeacht welk ontwerp er op de voorzijde staat. 

Een felicitatiekaart eerste communie is bovendien een hele attente manier om te laten merken dat je er niet bij kan zijn, maar wel zeker aan het feestvierende gezin denkt! Misschien krijg je later zelfs een mooie herinnering in de vorm van een bedankje. 

De tekst op een communie felicitatiekaart is vaak vrij standaard. De meest standaard felicitatie communie: ‘gefeliciteerd met je communie’ is natuurlijk altijd goed, maar het kan ook grappiger en speelser.. ‘We wensen je de meest fantastische dag vol cadeaus en plezier. Snij die taart maar aan, je bent het helemaal waard!’

 

Wenskaart lentefeest

Een wenskaart voor een lentefeest mag vaak wat losser! Type binnenin een mooie gedichtje over groeien en bloeien en zet er jullie namen in. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.