Hulp nodig ? 050 407 910

home


Welkom thuis: kaarten nieuwe woning wensen 

Een nieuw huis betekent een nieuw begin. Ken je iemand die recent verhuisd is naar een nieuwe woning? Dat moet gevierd worden! Stuur je vrienden, familie of kennissen al jullie gelukwensen met een wenskaartje. Vier mee feest en laat hen weten hoe trots je bent op de stap die ze gezet hebben. 

Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning

Is het huis van de buren eindelijk verkocht en wil je de nieuwe eigenaars een warm welkom heten? Stuur hen een kaartje en laat ze weten dat ze altijd mogen aanbellen voor een kopje koffie en een babbel. Want niets is zo fijn als een warme ontvangst in een nieuwe omgeving. 

Grote wensen op een klein kaartje

Wens je vrienden, familie, kennissen al jullie geluk toe met een nieuwe woning wenskaart. Deel een stukje van je hart met hen. Schrijf een leuk tekstje op de binnenzijde met hoe trots jullie wel niet zijn of een inspirerende wens voor hun nieuwe leven. Verras ze met een prachtige boodschap en maak deel uit van hun geluk en nieuwe avonturen.

Een kaart met een persoonlijke touch

Feliciteer je vrienden met een gepersonaliseerde kaart. Zet hun beste plaatje op het kaartje voor een huiselijk gevoel. Je kan zelfs de kaart matchen met het interieur voor een mooi geheel. Misschien krijgt jouw kaartje dan wel een vast plekje?

Verras met een kaartje

Ontwerp en bestel heel eenvoudig een kaartje online en wij versturen ze rechtstreeks naar de ontvanger op een moment dat jij kiest. Zo kun je iemand écht verrassen en ben je zeker dat jouw felicitaties op tijd aankomen! Geef je het liever persoonlijk omdat je binnenkort naar een housewarming moet? Geen probleem, dan zorgen wij ervoor dat het kaartje in jouw brievenbus terechtkomt!

Perfecte geschenken voor een nieuw begin

Nog op zoek naar een uniek housewarming cadeau voor je vrienden? Laat hen meteen thuis voelen met een gepersonaliseerd cadeau. Kies voor een cadeau met foto voor op de nieuwe kast of fleur hun huis op met één van onze cadeaus met droogbloemen. 

Vier samen de nieuwe mijlpaal in hun leven met een fles wijn met een gepersonaliseerd etiket. Cheers! 

Need some help? 

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantendienst. Ze helpen je graag verder!  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.