Hulp nodig ? 050 407 910

home


De meest vrolijke wenskaarten voor kinderen 

Op zoek naar magische wenskaarten voor kinderen? Op onze website vind je een assortiment vol speelse en kleurrijke kaarten waar elk kleintje gelukkig van wordt. Van geboortewensen tot verjaardagswensen, voor elk kindje een uniek kaartje.

Gepersonaliseerde geboorte wenskaart

Tijd voor veel knuffels en kusjes want tante’s kleine spruit is geboren. Maak dit moment extra speciaal met een persoonlijk kaartje. In onze editor kan je heel eenvoudig de naam van je ukkepuk toevoegen of een eigen ontwerp maken. 

Feliciteer de kersverse ouders

Proficiat met jullie mini-me! Een van de mooiste momenten in het leven is de komst van een kindje. Laat de kersverse ouders weten hoe blij je voor hen bent met een wenskaart. Herinner hen eraan om te genieten van hun kindje en alle eerste keren die nog moeten komen. Onze milestone cards zijn ideaal om elke mijlpaal vast te leggen.

Feestelijke kaarten voor de allerkleinsten

Hiep, hiep, hoera! Er is er eentje jarig, tijd voor een feestje! Ben je op zoek naar een verjaardagskaart voor je kapoen? Laat de fantasie van je kind tot leven komen met een magische wenskaart. Neem een kijkje tussen onze schattige ontwerpen voor zowel jongens als meisjes. Is jouw kleintje fan van dieren en kleuren? Dan vind je zeker en vast de perfecte verjaardagskaart voor de jarige job.

Gepersonaliseerde verjaardagskaarten kind

Is je petekindje jouw allergrootste fan? Verras je kleine kapoen met een eigen ontwerp. Voeg jullie leukste foto toe en tover een glimlach op zijn gezichtje.

Verjaardagskaart versturen

Verstuur een feestje met Tadaaz. Laat ons je kaartje versturen naar de jarige, zo ben je zeker dat het op tijd aankomt. Moet je binnenkort naar een feestje? Laat het kaartje dan bij jouw thuis leveren en geef het zelf af.

Wij helpen je graag

Heb je nog een vraag of lukt iets niet? Bel naar onze klantenservice en je wordt met plezier geholpen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.