Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Wenskaarten

94 Producten
wenskaart met eigen ontwerp TA1620-2300093-03 1

3,19


Wenskaarten

Wenskaarten bestellen

We kennen het allemaal wel, er is een leuke of iets minder leuke gebeurtenis bij vrienden of familie. Je wil hen een wenskaart versturen met je felicitaties, beterschaps- of sterkte wensen. Niets mooier dan zo’n persoonlijk kaartje op een bijzonder moment. Vanaf nu is dit helemaal nieuw bij Tadaaz. Voor jouw mooiste wenskaarten kan je nu ook bij ons terecht.

Bij Tadaaz maak je zelf je leuke wenskaarten online, die kan je vervolgens rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger. En er is meer. Je kan zelf kiezen wanneer je wil dat wij je kaartje laten versturen naar de gelukkige. Handig toch? 

Zo ben jij steeds attent voor vrienden en familie op hun bijzondere momenten. En zo kan je wenskaartje altijd op tijd toekomen. We make your life easier! Je kan ook kiezen voor een wenskaart met foto.

 

Wenskaarten maken en personaliseren

Wat als we jou vertellen dat je je wenskaarten online kan maken en zo je kaartje kan sturen? Ontzettend handig. Zo geef je je geliefden niet enkel een persoonlijke wenskaart, het komt ook op het juiste moment bij hen toe. 

Dankzij onze planning tool kan je zelf beslissen wanneer wij jouw eigen kaart versturen naar je vrienden en familie. Handig toch?

 

Soorten wenskaarten

Het leven zit vol leuke maar ook minder leuke momenten… Van trouwfeesten, verjaardagen en communies tot een dierbare die ernstig ziek wordt of die we zelf verliezen. Zowel op de leuke als minder leuke momenten is het fijn om een lieve en persoonlijke kaart in de bus te krijgen. Van felicitatiekaarten tot condoleancekaarten, bij ons vind je voor elke gelegenheid de ideale wenskaart.

Wenskaart huwelijk

Gaan je besties trouwen? Verras hen met een persoonlijke wenskaart huwelijk waar hun namen pronken op de voorzijde. Wedden dat dit de leukste wenskaart van alle kaartjes zal zijn die ze ontvangen? Je persoonlijke boodschap en unieke kaartje krijgt bij hen zeker een bijzondere plaats.

Wenskaart geboorte

Er is een baby geboren! Een bijzonder moment voor de kersverse ouders en ook de dichte familie. Maak zelf een unieke wenskaart geboorte om het jonge gezin te feliciteren. Op je geboorte felicitatiekaart kan je de naam van de baby, ouders, broer of zus… personaliseren. 

Een unieke wenskaart geboorte die ongetwijfeld een bijzondere plaats krijgt. Zo’n geboorte felicitatie is een mooi gebaar.

Verjaardagskaarten

Een verjaardagskaart sturen naar je bestie? Verjaardagskaarten online maken en versturen was nog nooit zo eenvoudig. En ook hier opnieuw komt onze handige planning tool al snel naar boven. 

Jij kiest zelf wanneer we je leuk kaartje verjaardag op de post mogen doen. Zo komt jouw leuke wens met passende tekst op het ideale moment aan bij de jarige. Een verjaardagskaart maken is mega eenvoudig. Je kan trouwens ook kiezen voor een verjaardagskaart met foto.

Beterschap kaartje

Helaas gaat het niet altijd goed met alle mensen rondom ons. Familie, vrienden krijgen het soms hard te verduren wanneer iemand (ernstig) ziek wordt bijvoorbeeld. Ook dat is een mooi moment om een beterschap kaartje te versturen om hen een hart onder de riem te steken.

Condoleancekaarten

We krijgen helaas ook allemaal in ons leven te maken met afscheid. Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, is één van de moeilijkste dingen in het leven. Een kaartje innige deelneming is een attent gebaar om hen een hart onder de riem te steken.

Verstuur een innige deelneming kaartje naar zij die het zo hard nodig hebben. Jouw lieve woorden zullen hen ongetwijfeld deugd doen. Condoleancekaarten zijn een lief en attent gebaar op elk moment. 

Een ‘bedankt’ kaartje

Soms willen we mensen gewoon eens bedanken. Ook dan kan een uniek wenskaartje met persoonlijke boodschap een lief gebaar zijn. Kies je favoriete ontwerp uit, personaliseer het kaartje en geef het adres van de ontvanger in. Voor je het weet krijgen zij je leuke ‘bedankt’ kaartje in de bus.

Zomaar

Een rotweek achter de rug, bijzonder moment waarop je attent wil zijn of zomaar een verrassing? Ook daarvoor kan je een kaart maken. We hebben niet altijd een bijzondere reden nodig om iemand een leuke wenskaart te sturen. 

Verras zomaar je broer, papa, oma en opa, buurvrouw of beste vriend(in) met een leuk wenskaartje in de bus.

Nieuwe woning wensen

Hebben jullie vrienden een nieuwe woning gekocht? Dan wil je hen ongetwijfeld gelukwensen nieuwe woning wensen. Misschien geven ze wel een housewarming. Ideaal om hen je wensen nieuwe woning op te sturen of zelf af te geven.

Een groter feest op de planning

Wenskaartjes zijn een mooi gebaar. Maar misschien zijn jullie het die nu de wenskaartjes in ontvangst mogen nemen? Een trouwfeest op de planning, baby on the way, verjaardag of communiefeest gepland? Ook daarvoor kan je uiteraard ook bij Tadaaz terecht.

Maak zelf de mooiste geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, cadeaus, versiering en veel meer om jullie unieke momenten helemaal af te maken. Dit zijn de kaartjes die je naar al je vrienden en familie kan versturen om hen uit te nodigen of te verrassen.

Met je mooie tekst en eigen foto maak je van al jullie drukwerk een staaltje persoonlijke klasse. Jullie feest of onvergetelijk moment is daardoor tot in de puntjes voorbereid.

Bovendien kan je het gekozen thema in alles laten terugkomen. Van de kaartjes tot de bedankkaartjes, bedankjes, aankleding en zelfs de stickers op de envelop. Picture perfect!

 

Originele wenskaarten

Dat onze wenskaarten origineel zijn, staat als een paal boven water. Ons team van ontwerpers heeft er alles aan gedaan om de leukste ontwerpen op jullie af te sturen. Van verjaardagskaarten met giraffen tot beterschapskaarten met een schaap om een glimlach op een gezicht te toveren. Van een dansende oma met een glas wijn tot fotokaarten met de mooiste quotes en kleuren. Ook voor originele wenskaarten voor kinderen kan je veel toffe designs terugvinden. 

 

Wenskaarten versturen

Als je wenskaart helemaal klaar is, hoef je enkel nog na te denken over hoe je jouw wenskaart wil versturen. 

Wenskaart thuis ontvangen en zelf overhandigen

Laat je deze liever bij jou thuis leveren zodat je het persoonlijk kan afgeven? Misschien wil je het kaartje zelf meenemen bij een geboortebezoek, huwelijksfeest of ziektebezoek. Laat je wenskaart(en) dan leveren op je thuisadres.

Wenskaart rechtstreeks sturen naar de ontvanger

Het kan ook net heel handig zijn om je wenskaart rechtstreeks te versturen naar de juiste bestemming. Zeker voor een verjaardag, innige deelneming kaartje of zomaar kan het leuk zijn om zo die mensen te verrassen met jouw attente wenskaartje. 

Bovendien kies jij zelf wanneer het het juiste moment is voor ons om het kaartje op de post te doen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat het kaartje op tijd zal aankomen bij de ontvanger. Easy peasy!

 

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van je wenskaarten? Je kan ten allen tijde onze veelgestelde vragen raadplegen, maar ons team staat met plezier voor jullie klaar. Ze helpen graag om jouw kaart nog beter te maken. 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.