Hulp nodig ? 050 407 910

home


Speciaal voor jou een kaartje, zomaar

Just because..

Er zijn tal van redenen om iemand ‘zomaar’ een wenskaartje te sturen. Of je nu iemand wilt verrassen, een hart onder de riem steken, een glimlach op hun gezicht wil toveren of iemand wil laten weten dat je aan ze denkt. Bij ons vind je kaartjes voor elke gelegenheid. Dus neem een moment de tijd en stuur iemand die je graag ziet een beetje liefde. Bekijk alle kaarten online en laat je inspireren.

Maak elke dag speciaal

Surprise your loved ones met een 'zomaar' kaart. Heb je je bestie alweer veel te lang niet gezien en wil je haar verrassen? Zeg het met een kaartje. Je kan er verschillende boodschappen opzetten zoals ‘ik mis je’ of je kan zelf gewoon even gedag zeggen. Waarom zou je moeten wachten op een speciale gelegenheid om je liefde te tonen aan iemand? Kleine momenten zijn de meest waardevolle momenten. Laat zien dat je iedere dag aan hen denkt met een onverwacht kaartje. 

Een kaartje omdat ik van je hou

Laat je liefde spreken met een kaartje. Onze 'zomaar' kaartjes zijn een leuke herinnering om iemand te laten weten hoeveel zij voor je betekenen en perfect om je gevoelens over te brengen. Want sommige dingen moeten gewoon gezegd worden, zomaar. 

Vrolijk je geliefden op met een kaartje

Jammer genoeg zijn er ook minder leuke momenten in ons leven. Wil je iemand hun dag opfleuren? Stuur hen een kaartje, want een klein gebaar kan een groot verschil maken. Met een ‘zomaar’ kaartje laat je weten dat die persoon er niet alleen voor staat. En eerlijk, van een onverwacht kaartje in de bus krijgt iedereen een glimlach op zijn gezicht.

Een kaartje met een persoonlijke touch

Ben je graag creatief bezig? In onze editor kan je heel eenvoudig je eigen kaart ontwerpen. Voeg je eigen magie toe en creëer een bijzondere herinnering. Je kan een leuke foto toevoegen of misschien wel een quote die jullie typeert. Het mooie aan zo’n kaartje is dat de tekst niet lang hoeft te zijn. De moeite die je hebt genomen om iets speciaals te maken, maakt het juist zo bijzonder.  

Verstuur zomaar een kaartje

Is je wenskaart helemaal af en wil je iemand verrassen? Laat ons je kaartje rechtstreeks naar de ontvanger sturen. No stress, want jij kiest op welk moment wij het kaartje versturen zodat het op tijd zal aankomen. 

Geef een kaartje, zomaar

Wil je het toch liever zelf geven? Je kunt de kaart ook bij je thuis laten leveren en het persoonlijk geven. 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.