Hulp nodig ? 050 407 910

Zeepjes doopsuiker

17 Producten
logo
creamkleurige zeepjes avene TA782-150-03 1
creamkleurige zeepjes avene TA782-150-03 2
logo
pink cloud zeepjes hibiscus TA782-154-03 1
pink cloud zeepjes hibiscus TA782-154-03 2
logo
artisanaal rond zeepje TA782-218-03 1
artisanaal rond zeepje TA782-218-03 2
logo
green cloud zeepjes the chai TA782-152-03 1
green cloud zeepjes the chai TA782-152-03 2
logo
blue cloud zeepjes eau de sel TA782-151-03 1
blue cloud zeepjes eau de sel TA782-151-03 2
logo
glitter zeepjes allegro TA782-160-03 1
glitter zeepjes allegro TA782-160-03 2
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Populaire categorieën.

Zeepjes om de geboorte van je kindje te vieren

Beval je straks van een kleine kapoen en ben je op zoek naar originele doopsuiker of een geboorte bedankje? Dan heb je vast al verschillende opties overwogen. Het is natuurlijk leuk om iets van zoetigheden in je doopsuiker presentatie te verwerken: het is klassiek en altijd leuk. 

Maar misschien vind je het leuk om de bedankjes van je kindje nog een vleugje moderner te maken. Dan is zeep als doopsuiker perfect voor jou! 

Geboorte zeepjes zijn niet alleen leuk om te geven: ook familie en vrienden nemen ze maar wat graag mee naar huis. Ze geuren heerlijk zolang ze op de dressoir staan en zijn ook perfect in een geurzakje in de kledingkast. 

 

Verschillende mogelijkheden zeep geboorte

Onze zeepjes worden handgemaakt in België, wat je doopsuiker natuurlijk net wat meer cachet geeft. Je kunt zien dat ze niet in gigantische oplages gemaakt zijn: ze zijn meer puur en authentiek, hebben wat ruwe randjes en zijn duidelijk niet made in China. 

In onze collectie hebben we zowel de standaard rechthoekige zeepjes als ronde zeepjes en zelfs enkele originele vormen. Daarnaast verrassen we je graag met de heerlijke geuren die de zeepjes hebben. Het lijken soms wel chique Franse parfums. Je zult nog nooit zo blij zijn geweest met zo’n heerlijk geurend pakketje! 

Vanzelfsprekend vind je in onze collectie verschillende kleuren. Wil je liever alles in dezelfde kleur? Ook dat kan natuurlijk. 

Ons advies is om bijvoorbeeld 2 kleuren uit je geboortekaartje terug te laten komen in je doopsuiker. Dan kun je nog bekijken of je 1 of 2 gekleurde zeepjes moet bestellen. 

 

Gepersonaliseerde zeepjes

Natuurlijk wil je geboorte zeepjes met naam personaliseren. Op die manier laat je de naam van je kindje stralen. Een sticker kleven op geboorte bedankjes zeep is echter geen goed idee: dit zal loslaten en snel rommelig ogen. 

Een beter idee is om te werken met een speciale zeep wikkel of het af te werken met een koordje en een label. Zo kun je straks gepersonaliseerde zeep met naam van je zoon of dochter uitdelen. In sommige zeepjes zit een klein gaatje geboord, wat ervoor zorgt dat je er eenvoudig een koordje door kunt halen. 

Liever de heerlijk geurende zeepjes laten graveren? Ook dat kan bij ons! Onze laser machine brandt de naam in het door jou gekozen lettertype in het zeepje. Het geeft een heel chique, minimalistische uitstraling aan je zeep met naam voor geboorte.