Hulp nodig ? 050 407 910

Originele doopsuiker

106 Producten
bellenblaas eucalyptus TA782-250-03 1
bellenblaas eucalyptus TA782-250-03 4

0,81

bellenblaas wit TA782-135-03 1
bellenblaas wit TA782-135-03 4

0,81

kokertje met potloodjes en waskrijtjes TA782-102-03 1
kokertje met potloodjes en waskrijtjes TA782-102-03 4

1,62

mini geurstokjes soft pink met gouden afwerking TA782-271-03 1
mini geurstokjes soft pink met gouden afwerking TA782-271-03 2

1,98

creamkleurige zeepjes avene TA782-150-03 1
creamkleurige zeepjes avene TA782-150-03 2

3,28

kaarsje in glazen potje met kurken deksel TA782-327-03 1
kaarsje in glazen potje met kurken deksel TA782-327-03 2

3,15

3,90

2,82

3,28

0,81

1,68

1,97

3,28

3,44

3,40

3,40

3,90

3,64

4,15

2,50

4,17

3,92

5,00

3,28

3,64

0,81

3,28

3,90

3,90

4,15

3,28

1,09

3,28

2,25

3,90

3,28


Populaire categorieën.

Originele doopsuiker om je zoon of dochter te vieren

Zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen voor de komst van jullie kindje? Dan heb je vast al eens nagedacht over welk geboortekaartje en welke doopsuiker bij jullie past. Je kunt voor een klassieke aanpak gaan met doopsuiker die je al bij veel anderen gezien hebt, denk aan wat suikerbonen in een zakje. 

Maar gezien je op deze pagina terechtkomt, ben jij waarschijnlijk op zoek naar originele doopsuiker ideeën! Deze alternatieve doopsuiker is net wat meer bijzonder dan de andere assortimenten die je veel ziet. En daardoor wordt jullie geboortebedankje gegarandeerd bewaard!

 

Voorbeelden van originele doopsuiker

Op zoek naar een alternatief voor suikerbonen? We got you covered! Op deze pagina vind je doopsuiker die origineel is. Een overzicht: 

 • Zeepjes gelaserd met de naam van je kindje

 • Badzout in verschillende kleuren, te personaliseren met een sticker of label

 • Kokertje met potloodjes en waskrijtjes (perfect alternatief doopsuiker om aan kindjes uit te delen!)

 • Houten jojo met de naam erin gelaserd

 • Een kaarsje in glas af te werken met een sticker

 • Glazen buisjes te vullen met zoetigheden, droogbloemen of potpourri

 • Lippenbalsem met spiegeltje, te personaliseren met een naamsticker

 • Bloempotje te vullen met hippe cactusjes die je afwerkt met een houten plantensteker of een sticker

 • Mini zeeppompje in de smaakvolle bruine apotheker stijl

 • Houten dominospel met gravering

 • Geurstokjes met label of sticker

 • Bellenblaasjes in allerlei kleuren

 • Potje met confituur

 • Notitieblokje met de naam van je kindje

 • Weckpost te vullen met ingrediënten voor koekjes of een heerlijke zelfgemaakte confituur

 • Artisanale lolly’s 

 

Met onze labels en stickers kun je zowat alles personaliseren met de naam van je kindje. Je maakt je doopsuiker origineler door te kiezen voor eco papier, houten labels of stickers met goudfolie.  

 

De meest originele doopsuiker past bij jullie als koppel

Natuurlijk kun je nog verder zoeken naar originele doopsuiker. Wat typeert jullie als koppel? Wat associëren jullie met jullie kleintje?  

 • Zijn jullie twee grote fans van de natuur en toevallig bevriend met de lokale imker? Misschien kan hij wel mini honingpotjes voor jullie vullen! 

 • Zien jullie de golden retriever als grote broer van jullie kindje? Overweeg dan een assortiment met linken naar hondjes. Misschien bestaan er wel toffe snoepjes in de vorm van kleine botjes of hondenpootjes? 

 • Helemaal verliefd op ‘t Stad of een echte Gentenaar? Verwerk Antwerpse handjes of Gentse neuzekes in je doopsuiker assortiment. Vrienden en familie zullen hier gek op zijn!

 • Hebben jullie een koosnaampje voor de baby die je op grappige wijze kunt verwerken in de alternatieve doopsuiker? 

 • Wil je echt iets origineels presenteren? Overweeg dan om je doopsuiker zelf te ontwerpen. Upload jouw ontwerp voor doopsuiker op de mooiste snoepzakjes, doosjes, labels, wikkels en stickers. 

 

Je merkt het: originele doopsuiker zelf maken hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet wel bedenken of je alleen maar originele doopsuiker wil of toch ook een deel traditionele geboortebedankjes wil aanbieden. Suikerbonen worden vaak gewaardeerd door de oudere generatie en kunnen ook tellen als originele doopsuiker als ze origineel verpakt zijn! 

De meeste koppels kiezen trouwens voor een combinatie van 3 tot 4 geboortebedankjes. Dat zorgt ervoor dat het zeker geen kwaad kan om eentje daarvan traditioneler aan te pakken… Maar die kun je wel heel origineel verpakken natuurlijk! 

 

Originele doopsuiker verpakkingen

Doopsuiker verpakkingen hoeven niet saai te zijn. Meestal wordt er gekozen voor klassieke papieren doopsuiker doosjes of zakjes met de naam van het kindje. Maar als je op zoek bent naar een originele doopsuiker verpakking kun je ook denken aan blikken doosjes. Die kun je bijvoorbeeld laten graveren met de naam van je kindje of afwerken met een magneet of sticker op het deksel. 

Ook de stoffen zakjes in linnenlook zijn bijzonder origineel als je ze afwerkt met een houten label, een buttons met de naam of een label met goudfolie). Vergeet ook de trend met de stoffen tetradoekjes niet om iets lekkers in te verpakken! 

Daarnaast zijn er nog de mica doosjes (zowel rond als rechthoekig) en plastic potjes met schroefdeksels in goud of rose die erg origineel zijn. Ook de glazen buisjes of potjes zijn heel tof om te vullen met suikerbonen en maken het geheel net wat stijlvoller. En last but not least: de plastic stolpjes zijn heel erg mooi om te vullen bijzonder origineel! 

Vergeet niet dat je ook bijzonder origineel uit de hoek kan komen met de vulling van de verpakking. Denk aan zure matjes, drop, zelfgemaakte koekjes… Bekijk vooraf even goed wat de leukste kleurencombinatie is bij je geboortekaart. Je zou zelfs nog verder kunnen gaan en kiezen voor een niet-eetbare vulling, zoals badparels of bloemzaadjes!

Ook origineel: personaliseer je doopsuiker met een foto van je kindje! Natuurlijk moet je dan wel even wachten tot na de geboorte en kan dit wat extra werk opleveren als je kindje er is. Maar misschien kun je familie en vrienden lief aankijken en willen zij wel een handje helpen om jullie doopsuiker dan helemaal op punt te zetten! 

 

Je doopsuiker origineel presenteren

Combineer verschillende soorten en formaten van doopsuiker voor een geslaagd geheel. Nu kun je beginnen nadenken over de meest originele presentatie van je doopsuiker. Ook daar kun je een mega origineel tintje aan geven. 

Bedenk eerst hoeveel plaats je hebt. Krijgt je doopsuiker een plaatsje in je living op de dressoir, of heb je op de babyborrel een hele tafel tot je beschikking? Dan kun je net wat verder gaan! 

Voor in de living is ons houten presentatierek perfect. Het oogt heel rustig maar toch compleet gepersonaliseerd met de naam van je kindje erin gelaserd. Doordat je op verschillende hoogtes iets kunt presenteren oogt het echt als een geheel. 

Een persoonlijk tintje aan de presentatie geef je door de lijn van je doopsuiker door te trekken. Ga je voor een retro geboortekaartje met treintjes, dan kun je de oude treinset van je opa van zolder halen en alles errond presenteren. Werken met hoogtes ziet er altijd goed uit! 

Hou je het liever wat rustiger? Denk dan bijvoorbeeld aan onze houten naamcirkels. Je kunt ze nog meer naar smaak invullen door ze af te werken met droogbloemen in de kleur van je doopsuiker assortiment.