{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconFamily} 100% <orange>Belgisch familiebedrijf</orange>
{iconDesign} <orange>Bestel</orange> je proefdruk <orange>zonder verzendkosten</orange>
{iconLike} <orange>96%</orange> beveelt Tadaaz aan
{iconHeadphones} <orange>Maaike en Jasmyne</orange> helpen je verder ♥

Originele doopsuiker

50 Producten

 € 1,75

 € 29,95

 € 29,95

 € 1,31

 € 4,49

 € 23,99

 € 9,47

 € 2,95

 € 36,00

 € 0,65

 € 29,95

 € 1,23

 € 3,40

 € 2,50

 € 29,95

 € 3,30

 € 29,95

 € 29,95

 € 29,95

 € 1,48

 € 29,95

 € 2,89

 € 1,48

 € 2,89Originele doopsuiker voor een uniek moment

 

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan kijken jullie wellicht vol ongeduld uit naar de geboorte van jullie wondertje. Ook familie en vrienden kunnen niet wachten om dat kleintje in hun hart te sluiten. En zo’n unieke gebeurtenis, dat verdient originele doopsuiker! 

 

Originele doopsuiker verpakkingen

 

Doopsuikerverpakkingen hoeven niet saai te zijn. Verwen jullie dierbaren bij de eerste ontmoeting met jullie baby met kubusdoosjessnoepzakjes, blikken doosjes of stoffen zakjes met suikerbonen of andere lekkernijen. Versier met een badge of label of voeg een gepersonaliseerde magneet aan je blikken doosjes toe. 

 

Ontdek onze verpakkingen in verschillende kleuren en designs, in dezelfde stijl als jullie geboortekaartje. Personaliseer eenvoudig jouw favoriete doopsuiker origineel met de naam en/of een mooie foto van jullie kindje. 

 

Combineer verschillende soorten en formaten met hetzelfde motief met elkaar voor een geslaagde presentatie

 

Out of the box doopsuiker als origineel geschenkje 

 

Wil je behalve suikerbonen toch iets origineler uit de hoek komen met je doopsuiker? Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke weckpot? Vul het potje met ingrediënten voor koekjes of een heerlijke zelfgemaakte confituur. Werk af met een gepersonaliseerde sticker, passend bij je geboortekaartjes en/of andere doopsuiker

 

Je kan ook een beugelflesje met een gepersonaliseerde sticker kiezen als doopsuiker en het vullen met vlierbloesemsiroop. Perfect om je champagne een heerlijk fruitige smaak te geven. Schol! 

 

Voor de allerkleinsten kan je dan weer een speels alternatief voorzien. Plezier gegarandeerd met onze bellenblazen en potloodkokertjes. Personaliseer met een toffe sticker in dezelfde stijl als jullie geboortekaartje en andere bedankjes. 

 

Verras je vrienden en familie met kaarsje in glas of een zeeppompje. Kies voor een heerlijk aroma en laat je gasten wegdromen telkens ze aan jullie prachtig wolkje denken.