Hulp nodig ? 050 407 910

Stickers

Naamstickers

Stickers bellenblaas

Sluitzegels

Stickers doopsuiker als kers op de taart

 

Perfect geluk

Als je je kindje na maanden aftellen voor het eerst in je armen houdt, loop je over van geluk om dit kleine wondertje! Zo schattig lief en helemaal perfect, net zoals je had gedroomd. Dat gevoel wil je natuurlijk delen met iedereen die het horen wil. Vandaar dus dat het geboortekaartje net zo perfect moet zijn als jullie pasgeboren kindje!

 

Mooie afwerking van de envelop

Voor de complete afwerking van je geboortekaartje, heeft Tadaaz alles wat je maar kan bedenken. Als decoratief element voor je enveloppe kies je een leuke sluitzegel .  De Tadaaz sluitzegels zijn ronde zelfklevende etiketten met een vrolijk motiefje. Op de achterzijde van je envelop kleef je zo’n sluitzegel dat past bij de stijl van je kaart. Dit extraatje maakt van jouw envelop een opvallend en uniek geheel! Geen twijfel mogelijk, jullie geboortekaart zal met een sluitzegel in stijl arriveren.

 

Leuke combinatie met een adresetiket

Een sluitzegel zet de toon en de ontvanger kijkt nog meer uit naar wat in het envelopje te vinden is. Een grappig diertje, schattige babyvoetjes, leuke vichy ruitjes… Tadaaz biedt een groot aanbod aan. Combineer je een sluitzegel met een passend adresetiket, dan is je kaartje helemaal af. Met een sluitzegel op de achterzijde van de envelop, voeg je een klein extraatje toe aan de opsmuk van je enveloppe, maar het wordt wel een detail dat in het oog springt!

 

De vrolijke sfeer rond de geboorte van jullie kindje, vertaalt zich helemaal in het drukwerk dat je verstuurt. Kleine accentjes zoals een sluitzegel met goudfolie op het envelopje, toveren al een glimlach op het gezicht van diegene die jullie heugelijk nieuws ontvangt. Vind wat je zoekt in het Tadaaz aanbod en jullie schatje wordt zeker de ster van alle vrienden en familie!