Hulp nodig ? 050 407 910


Maak het af met sluitzegels goudfolie

 

Geboortestickers als sluitzegel op een envelop

De enveloppen van jullie geboortekaartjes op originele wijze dichtplakken? Gebruik deze geboortestickers als sluitzegel bij het versturen van jullie geboortekaartjes. Let wel op dat je het juiste formaat kiest want de sluitzegels en stickers hebben een verschillende diameter, afhankelijk van de soort geboortesticker of sluitzegel. 

 

Personaliseer met sluitzegels met goudfolie

Kies uit ronde stickers, rechthoekige of geboortestickers met bijzondere vormen: voor ieder item beschikken we over verschillende afmetingen. Zijn jullie bijvoorbeeld op zoek naar een originele geboortesticker met goudfolie om op de doopsuiker te plakken? Hebben jullie kubusdoosjes of ronde blikjes gekocht om op te vullen met geboortesnoep of doopsuiker? Deze blikjes en doosjes kun je perfect personaliseren door er een vrolijke geboortesticker met goudfolie op te plakken. Dat maakt het meteen een stuk leuker om weg te geven! 

 

Personaliseer kaartjes met geboortestickers goudfolie

Naast dat je de stickers geboorte op bedankjes en op enveloppen kunt plakken, kun je ook kaartjes en uitnodigingen personaliseren. Maak de uitnodigingen voor de babyborrel extra persoonlijk door een leuke sticker op de achterkant te plakken. De stickers geboorte met goudfolie zijn bovendien extra luxe omdat ze blinken in het licht. Zo worden jullie uitnodigingen dankzij deze geboortestickers extra goed gezien! 

 

Luxe sluitzegels voor op het geboortekaartje

Doorgaans hebben de sluitzegels een diameter van 35 mm. Bestel de sluitstickers goudfolie per vel à 25 stuks tegelijk. Kies uit verschillende designs zoals gouden voetjes, kroontjes of de naam van jullie kleintje in goudfolie. Bij Tadaaz proberen we jullie te verblijden met de leukste ontwerpen met stickers: sommige stickers hebben een silhouet of figuurtje en andere stickers zijn voorzien van een leuke tekst. Een onmisbaar item bij een geboorte om kaarten en enveloppen op te leuken!