Hulp nodig ? 050 407 910

Sluitzegels met foto

1 Producten
logo
sluitzegel met foto of eigen motiefje 3 7 cm TA05905-1800034-03 1
sluitzegel met foto of eigen motiefje 3 7 cm TA05905-1800034-03 2
ø 3,70 cm

Sluitzegel met foto of eigen motiefje (3,7 cm)

ø 3,70 cm

0,22


De meest schattige sluitzegels met foto voor geboorte

Was je ook volledig in de wolken toen je jullie kindje voor het eerst zag? Zo’n baby’tje steelt iedereens hart meteen. Daarom is het leuk om dat geluk en dat beeld met je familie en vrienden te delen. 

 

Ga om die reden voor schattige stickers geboorte met foto van je kleine schat. De stickers hebben verschillende functies, om bijvoorbeeld de enveloppe af te werken en toe te plakken. Ze geven de final touch om je geboortekaartje in te verpakken. 

Maar ook je bedankjes kun je met de geboortestickers personaliseren. Zo nemen je vrienden en familie iets heel persoonlijk mee naar huis, bij afloop van het kraambezoek of de babyborrel. Een prachtig plaatje, om van te genieten. 

 

Je eigen ontwerp met jouw kindje

Maak je gepersonaliseerde stickers heel eenvoudig via de online editor. Daar is er de mogelijkheid om eerst je favoriete kleur toe te voegen aan je sticker. Eenmaal dat achter de rug is, voeg je in een zelfgekozen lettertype de prachtige naam van je kindje toe. 

Maar ook de geboortedatum kan je erop zetten. Dan is het zeker volledig. 

 

Het stickertje kun je volledig afwerken door een van de eerste prachtige foto’s van jullie kleine wondertje toe te voegen. Dat geeft een wauw-moment en kan gespaard worden als herinnering voor later. Die eerste beelden moet vereeuwigd worden en met je lieve familie en vrienden gedeeld worden. 

Populaire categorieën.