Hulp nodig ? 050 407 910

Droogbloemen

7 Producten
botao branco TA782-257-03 1
botao branco TA782-257-03 2

9,99

lagurus ice green TA782-255-03 1
lagurus ice green TA782-255-03 2

16,25

lagurus natuur TA782-256-03 1
lagurus natuur TA782-256-03 2

14,50

lagurus wit gebleekt TA782-253-03 1
lagurus wit gebleekt TA782-253-03 2

16,25

droogbloemen eucalyptus parvifolia TA782-177-03 1
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA782-177-03 2

12,15

lagurus meloen TA782-254-03 1
lagurus meloen TA782-254-03 2

16,25

9,11


Vier de geboorte van je kindje met droogbloemen

Krijg je een zoon of dochtertje? Dan wensen wij alvast jouw alvast proficiat met de geboorte van jullie kindje. Tadaaz wil er alvast voor zorgen dat de geboorte van jullie kleine spruit een een onvergetelijk moment wordt. Bij ons kan je alles vinden van geboortekaartjes tot doopsuiker en van bedankjes tot decoratie. 

Wij zorgen voor jouw Happy Moment. Neem daarom eens een kijkje tussen ons assortiment en wie weet vind jij het perfecte thema voor de geboorte van jouw zoon of dochter. De geboorte van jouw kindje moet speciaal worden. Verras vrienden en familie de leukste geboortekaartjes en doopsuiker

Bij de geboorte van zo’n kindje komt er heel wat bij kijken. Je zou zo niet meer weten waar je hoofd staat. Je hebt negen maand tijd om ervoor te zorgen dat dit een uniek moment wordt, dus begin alvast maar met de voorbereidingen. 

 

Droogbloemen als versiering voor de gender reveal party

Tegenwoordig is een gender reveal party helemaal in. De naam zegt het zelf al een feestje waar je het het geslacht van je kindje bekend maakt. Je kan het op zoveel verschillende manieren doen zoals met het aansnijden van een taart of met ballonnen. Er zijn talloze manieren om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. 

Natuurlijk wil je ook zorgen voor de mooiste versiering voor de gender reveal party. Tadaaz heeft de leukste en origineelste decoratie zoals onze droogbloemen. Dat is eens iets anders. Kies tussen verschillende kleurtjes zoals de ietswat lichtere kleuren als het een meisjes zou zijn en de wat stoerdere kleuren als het een jongen zou zijn. 

Neem daarnaast zeker ook nog eens kijkje tussen al onze andere versiering voor de gender reveal party. Bij Tadaaz vind je de ideale babyshower versiering. 

Het is dan eindelijk zover: het bekendmaken van het geslacht van jouw kindje, waarbij je dan als supertrotse ouders kan zeggen ‘It’s a girl’ of ‘It’s a boy’. Wat het ook mag zijn, iedereen zal blij zijn voor jullie. De volgende dag zal iedereen nog altijd in de wolken zijn van hoeveel moeite jij gedaan hebt! 

 

Droogbloemen als decoratie voor bij de geboorte

Wil je een keer voor iets origineel gaan als geboorte decoratie? Dan hebben voor jou de ideale versiering! Gedroogde bloemen. Dit zorgt voor de ideale geboorte versiering, waar iedereen onder de indruk van zal zijn. 

Kies tussen verschillende kleuren droogbloemen. Zo hebben wij verschillende kleurtjes, die helemaal past bij de stijl die jullie hebt gekozen voor de geboorte van jullie kindje! Het zorgt voor een extra touch! 

 

Droogbloemen om je tafel te versieren

Natuurlijk wil je de geboorte van je zoontje of dochtertje vieren met familie en vrienden. Iedereen wil toch wel eens jouw schattig pasgeboren baby’tje zien. Organiseer daarom een babyborrel met de leukste decoratie. Zo kan iedereen meteen kennismaken met jullie kindje. 

Droogbloemen zorgen voor een extra uitstraling van jouw tafel. Er zijn daarnaast ook tal van mogelijkheden om je tafel mee te decoreren. Steek enkele boeketjes droogbloemen in een lege vaas. Dat is tegenwoordig helemaal in het zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Daarnaast kun je ook op elk bord enkele blaadjes of een steel leggen. Zo hebben je gasten meteen ook een aandenken aan deze leuke dag. Je kan kan de boeketten ook op tafel verspreiden. Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar er zijn nog zoveel manieren om droogbloemen te gebruiken als decoratie. 

Gebruik je creativiteit en wie weet vind jij iets dat helemaal past bij de geboorte van je kindje. 

 

Bijpassende decoratie voor bij de doopsuiker

Tadaaz biedt niet alleen droogbloemen aan als decoratie, maar ook als doopsuiker. Hoe leuk zou het zijn als je versiering helemaal past bij je doopsuiker? Hiermee gaan mensen zeker van onder de indruk zijn. 

Laat overal de gedroogde bloemen terugkomen zoals bij de gender reveal party, bij de geboorte zelf en bij de doopsuiker. Het is toch altijd leuk als je de geboorte van je kindje in bepaald jasje kan steken. 

 

Bestel vandaag nog je decoratie

Ben je helemaal in de wolken van onze droogbloemen? Neem dan maar snel een kijkje naar de rest van onze versiering en wie weet vind jij wel iets dat helemaal bij past bij de geboorte van jullie kindje. Blaas iedereen omver met jouw versiering

Bestel je favoriete decoratie en wij zorgen voor een perfecte levering en kwaliteit van jouw bestelling!