Hulp nodig ? 050 407 910

Trouwbedankjes

Verpakking

Vulling

Afwerking

Originele bedankjes huwelijk

Stickers

Droogbloemen

Presentatie bedankjes huwelijk

De leukste trouwbedankjes voor je huwelijk

Ga je trouwen en wil je graag je gasten bedanken, dat ze jullie dag met jullie hebben gevierd? Kies dan één van onze leuke trouwbedankjes die je kan personaliseren met jullie namen en trouwdatum. Met huwelijksbedankjes kun je blijvende herinneringen maken voor je gasten over je fantastisch bruiloft.

Wil je graag de gasten van je trouwfeest een attentie meegeven aan het einde van jullie bruiloft? Het is belangrijk dat je een leuk cadeautje meegeeft. Zo kan je de genodigden bedanken dat aanwezig waren op de mooiste dag van jullie leven.

 

Je bruiloft is een bijzonder moment van je leven en dat wil je zeker met familie en vrienden delen. Het is erg leuk om trouwbedankjes mee te geven als aandenken aan deze dag. Je bruiloftsbedankjes zullen door alle gasten gewaardeerd worden. Het maakt niet uit of je luxe of goedkope bedankjes geeft, hier gaat het vooral om het idee. 

Vraag jij jezelf ook af hoe je iedereen kunt bedanken voor hun aanwezigheid, steun en prachtige cadeautjes? Dat is heel normaal, want wat moet en kan je allemaal geven? Tadaaz geeft je enkele tips over kleine bedankjes die je aan iedereen kunt geven. Dit kan een mooie herinnering zijn aan jullie fantastisch huwelijk!

Onze ontwerpers hebben aan alles gedacht. Ze ontwerpen mooie doosjes, magneetjes, snoepzakjes en blikjes en zoveel meer. 

Deze trouwbedankjes zijn speciaal en persoonlijk om mee te geven. En door jullie eigen teksten, namen en/of foto’s toe te voegen maken jullie de bedankjes zo bijzonder. Wij hebben gekozen voor mooie vormen, kleuren en stijlen. 

 

Er bestaan ook verschillende thema’s die als geheel bij de kaartjes en het trouwfeest zullen passen. Alle bedankjes worden gemaakt van top kwaliteit en hebben een perfecte afwerking. Onze trouwbedankjes zijn origineel, verrassend en zullen een mooie blijvende herinnering zijn voor je gasten. Bekijk onze collectie voor meer inspiratie. 

 

Vernieuwende bedankjes op je huwelijk

Ontdek bijvoorbeeld onze blikken doosjes: ze zijn mooi en super van kwaliteit. De ronde blikjes kunnen gevuld worden met heerlijk snoep. Ook na jullie bruiloft blijven deze blikjes een leuk en vooral origineel aandenken. Ze zijn er in verschillende kleuren en je kan ze personaliseren met onze mooie etiketten of stickers.

Voor nog wat meer inspiratie kan je altijd kijken naar onze hippe blog. Daarop staan leuke verhalen, inspiratie en handige tips! Alles om je te helpen met het maken van de juiste keuze!

 

Zakjes en kubusdoosjes met heerlijke snoep

Deze leuke cadeautjes zijn een heerlijke herinnering aan jullie mooie bruiloft. Deze doosjes en zakjes kunnen ook een mooie aanvulling zijn voor je trouwbedankjes. Dit is een ware toevoeging aan jullie grote dag.

Je kan ze op of naast elkaar stapelen voor een leuk effect. We voorzien ook van allerlei snoepjes voor de opvulling en afwerking van je kubusdoosjes. Jullie kunnen helemaal zelf bepalen welke inhoud jullie willen voor je zakjes of kubusdoosjes.

 

Liefde gaat door de maag! Deze kleine lekkernij mag zeker niet ontbreken op jullie bruiloft. Bied al jullie gasten een heerlijk aandenken aan als mooie herinnering aan jullie bruiloft. Voor een geheel uniek resultaat kan je snoepdoosjes of -zakjes met jullie namen of foto’s personaliseren. 

Een koekje, lolly, suikerbonen en zoveel meer zijn super lekker. Die zijn dan ook super leuk om te ontvangen als bedankje. Je vindt het allemaal bij Tadaaz. Gaan jullie voor één van onze designs of gaan jullie aan de slag met jullie eigen ontwerp?  

 

Originele trouwbedankjes voor je huwelijk

Trouwbedankjes kopen als teken van dankbaarheid is altijd een goed idee. Een bedankje wordt altijd gewaardeerd en wordt ook jarenlang gekoesterd omdat het iets speciaals is. Maar wat geef je dan mee als cadeau? We hebben heel wat leuke ideetjes als originele trouwbedankjes op een rijtje gezet.

Bij Tadaaz kun je mooie en verrassende bedankjes bestellen die blijvende herinneringen bij je gasten zullen achterlaten. In ons assortiment staan er heel veel originele trouwbedankjes om aan jullie gasten te geven.

 

Bekijk onze ruime collectie van originele trouwbedankjes die je bruiloft een totaal andere dimensie zullen geven. Van leuke bloempotjes met gepersonaliseerde bloempotwikkel tot zeepjes als bedankjes. Deze bedankjes zijn een zeer mooie aanvulling voor één van de grootste dagen van jullie leven.

Wat denk je bijvoorbeeld van een bloempotje met gepersonaliseerde bloempotwikkel of sticker? Plantjes zijn een super origineel idee als huwelijksbedankjes! Wie is er nu niet gek op plantjes? Zeker als jullie bruiloft een botanisch thema heeft, is dit een perfect trouwbedankje.

 

Gepersonaliseerde bruiloft bedankjes 

Gepersonaliseerde huwelijk bedankjes zijn ook heel leuk om te geven. Zo voeg je ook een persoonlijke touch aan je bruiloft. Hebben jullie een thema bruiloft of willen jullie dat de bedankjes bij de rest van het drukwerk passen?  

Bij Tadaaz zijn er enorm veel mogelijkheden om trouwbedankjes te personaliseren. Het personaliseren van je trouwbedankjes kan je bijvoorbeeld doen met behulp van stickers of labels. Die kan je ook helemaal zelf ontwerpen. Met onze handige editor kan je ook zelf tekst aanpassen of afbeeldingen toevoegen op je huwelijk bedankjes. Als je voor gepersonaliseerde trouwbedankjes kiest, kan je alles helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. 

Bij Tadaaz kan je kiezen uit veel verschillende supermooie designs die je vervolgens kan aanpassen. Of je kan ook je eigen ontwerp laten bedrukken. 

 

Presentatie trouwbedankjes voor je huwelijk

Er moet ook rekening gehouden worden met de verpakking en presentatie van jullie huwelijk bedankjes. Bij ons kan je kiezen uit verschillende leuke verpakkingen. De verpakking kan je helemaal uniek maken met een mooie sticker. Werk een sticker helemaal af met jullie initialen of namen of foto, in de stijl van jullie trouwkaart. 

Heb je zelf al een heel leuk trouwbedankje bedacht, maar ben je opzoek naar een super toffe manier om deze bedankjes te verpakken? Ontdek dan onze gepersonaliseerde doosjes, labels en veel meer voor je bedankjes. 

 

Bedankkaartjes

Maak jouw bedankjes helemaal compleet met de bijpassende bedankkaartjes in dezelfde stijl. Samen met familie en vrienden hebben jullie een prachtige dag gehad. Nu is het tijd om hen te bedanken. Bedank je vrienden en familie voor hun aanwezigheid met super mooie bedankkaartjes met een persoonlijke boodschap erop. 

Heb jij al een idee van wat je wil geven aan je gasten? Of heb je misschien een aantal ideetjes gespot op onze site? Dit kan je gemakkelijk in je profiel bewaren. Super handig! Zo heb je alles op één plekje verzameld. 

 

Help

Heb je hulp nodig bij jouw bestelling of heb je misschien andere vragen? Contacteer ons klantendienst, we helpen, je graag verder!