Hulp nodig ? 050/407 910

Bedankjes voor je huwelijk

Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe je iedereen kunt bedanken voor hun aanwezigheid, steun en hun prachtige cadeautjes tijdens jullie huwelijk? Dat is heel normaal, want wat moet en kan je allemaal geven? Tadaaz geeft je enkele tips over de kleine bedankjes die je aan iedereen kunt geven als herinnering aan jullie huwelijk!

Onze ontwerpers hebben aan van alles gedacht en zijn uiteindelijk op het idee gekomen om mooie doosjes, magneetjes, snoepzakjes en blikjes te ontwerpen. Deze huwelijksbedankjes zijn speciaal en persoonlijk om mee te geven, want door jullie eigen teksten, namen en/of foto’s toe te voegen maakt dit de bedankjes zo bijzonder. Wij hebben gekozen voor mooie vormen, kleuren en stijlen. Er bestaan ook verschillende thema’s die als geheel bij de kaartjes en het huwelijk zullen passen. Alle bedankjes zijn geproduceerd uit hoogwaardige kwaliteit en hebben een perfecte afwerking.

Vernieuwende bedankjes op je huwelijk

Wat nieuw is, zijn onze blikken doosjes: ze zijn mooi en super van kwaliteit. De ronde blikjes kunnen gevuld worden met heerlijke snoepjes. Ook na jullie bruiloft blijven deze blikjes een leuk en vooral origineel aandenken. Ze zijn er in verschillende kleuren en je kan ze personaliseren met onze mooie etiketten of stickers.

Om nog wat meer inspiratie op te doen, kun je altijd eens een kijkje nemen op onze hippe blog. Daarop staan leuke verhalen en handige tips om je te helpen met het maken van de juiste keuze!