Hulp nodig ? 050 407 910

Droogbloemen

7 Producten
logo
lagurus gebleekt TA182-253-03 1

16,25

logo
lagurus naturel TA182-256-03 1

14,50

logo
botao branco TA182-257-03 1

9,99

logo
lagurus meloen TA182-254-03 1

16,25

logo
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA182-177-03 1
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA182-177-03 2

12,15

logo
droogbloemen phalaris bruin TA182-209-03 1
droogbloemen phalaris bruin TA182-209-03 2

9,11

logo

16,25


De voorbereidingen voor jullie trouwfeest

Trouwen is een grote stap in je leven. Het is vanzelfsprekend dat je wil dat alles in orde in en dat je je geen zorgen moet maken op de grote dag zelf. Er moet veel geregeld worden zoals het eten, drank, muziek, uitnodigingen, decoratie… veel te veel om op te noemen. Gelukkig is Tadaaz er nog. 

Bij ons vind je de leukste trouwkaarten, cadeaus, bedankjes, decoratie… Kortom, alles dat ervoor zorgt dat jouw huwelijk een topfeest wordt. 

Eenmaal de uitnodigingen verstuurt zijn en je gasten beginnen toe te zeggen, kunnen we beginnen aan de decoratie. Kies voor decoratie dat past bij jouw droomhuwelijk en maak er een fantastisch dag van. De decoratie van een trouw is heel belangrijk. Het is vaak het eerst dat de mensen zien als ze toekomen op je huwelijk. 

 

Droogbloemen voor de mooiste tafeldecoratie

Als je kiest voor droogbloemen heb je tal van mogelijkheden om te decoreren. Het is de ideale tafeldecoratie voor een huwelijk. Het zorgt voor een finishing touch van jullie tafels. Het is de perfecte bruiloft decoratie. 

Of ga je voor een combinatie met zelfgekozen verse bloemen en gedroogde bloemen van Tadaaz. 

Je kan kiezen voor enkele boeketten droogbloemen in je favoriete kleuren. Je kunt ze in een in een lege vaas zetten en daarna je tafels mee versieren. Dat zal pas romantisch zijn. Iedereen zal in de wolken zijn van jullie originele decoratie.

Droogbloemen als decoratie zijn gewoon niet weg te denken als versiering voor jullie bruiloft. 

Je kan er ook voor kiezen om enkele blaadjes droogbloemen over de tafel te strooien of misschien kies je wel voor je servetten af te werken met droogbloemen. Deze decoratie zorgt voor de mooiste afwerking van jouw tafels. Hiermee zorg je ervoor dat de tafels een echt pareltje worden. 

 

Gedroogde bloemen in verschillende kleuren

Ben je helemaal verzot van onze droogbloemen? Dan hebben wij nog een verrassing voor jou. Bij Tadaaz kan je kiezen tussen verschillende kleuren boeketten droogbloemen. Ga voor de kleuren die helemaal passen bij jullie eigen stijl.

Neem een kijkje naar onze kleuren en neem de keuze voor de ideale kleuren voor jullie bruiloft versiering. Ga je voor één kleur of ben je toch meer fan van een combo met je lievelingskleuren? 

 

Droogbloemen als thema voor jullie huwelijk

Ben je helemaal fan van deze droogbloemen? Ga dan voor een huwelijk helemaal in thema van droogbloemen. Van uitnodigingen tot bedankjes en van decoratie tot enveloppen. Hiermee wordt jouw huwelijk een topfeest. 

Zorg voor de mooiste trouwkaarten en save the date kaarten met de mooiste illustraties van droogbloemen. Wist je trouwens dat droogbloemen tegenwoordig helemaal in zijn? 

Met deze originele uitnodigingen kun je meteen iedereen laten weten in welke stijl jullie trouw zal zijn. 

En geef toe wie houdt er nu niet van droogbloemen? Iedereen zal staan popelen om naar jouw trouwfeest te mogen komen. 

Daarnaast hebben wij niet enkel mooie trouwkaarten en originele save the date kaarten, maar ook de leukste bedankjes helemaal in de stijl van droogbloemen. Geef aan al je gasten een glaasje met gedroogde bloemen. Zo kunnen je gasten nog jaren nagenieten van jouw huwelijk. 

Wil je ook nog een bedankkaartje geven in deze stijl? Geen probleem bij Tadaaz kan het allemaal! 

 

Zorg voor de perfecte afwerking 

Wil je je trouwkaarten en save the date kaarten naar vrienden en familie versturen op een originele manier. Kies dan voor bijpassende enveloppen en ontwerp je eigen sticker om de enveloppen dicht te kleven. Misschien ga je zelf voor de droogbloemen. Dat zullen pas mooie trouwkaarten worden. 

Wil je daarnaast ook je bedankje personaliseren? Kleef deze stickers dan ook zeker op je bedankjes. Zo zal iedereen onthouden van wie ze dit leuke bedankje hebben gekregen. 

 

Bij Tadaaz kan je alles personaliseren, zodat jij er kan voor zorgen dat alles naar wens is en dat alles in thema is van hoe jij het wilt. Het kan zijn dat je hier al weken, maanden of zelf jaren over nadenkt hoe jouw droomhuwelijk eruit ziet. Zorg er dan ook voor dat jullie hier nog jaren kunnen van genieten, want het is het tenslotte jullie grote dag. 

 

Wees erop tijd bij

Op je trouwdag mag er natuurlijk niets foutlopen. Alles moet gewoon perfect zijn. Je kijkt er dagen, weken, maanden of misschien zelf al jaren naar uit. 

Bestel daarom zeker je uitnodigingen, decoratie… op tijd. Zo ben jij zeker op je gemak voor de grote dag en moet je je geen zorgen meer maken. Jij moet gewoon zorgen dat je op tijd bent voor je trouwfeest. 

Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling tijdig en in een perfecte kwaliteit wordt geleverd. Dan wordt het gegarandeerd een topfeest!