Hulp nodig ? 050 407 910

Stickers

Naamstickers

Wijnfles etiketten

Stickers bellenblaas

Sluitzegels

Stickers huwelijk voor de afwerking van de enveloppen

Bij Tadaaz kan je onder andere terecht voor een uitgebreid aanbod huwelijksdrukwerk. Ga samen met je verloofde op zoek naar een stijl die past bij jullie beiden en probeer dit door te trekken op zoveel mogelijk facetten van jullie huwelijk. Zo kan je met trouwkledij, zaalkeuze, tafelaankleding en ceremoniewagens aantonen of jullie opteren voor strakke en moderne ontwerpen, of eerder klassiek en traditioneel. Met drukwerk is dit niet anders!

Wanneer de tijd is gekomen om het huwelijk met veel enthousiasme aan te kondigen, wil je toch liefst dat familie, vrienden en kennissen aangenaam verrast opkijken als ze jullie envelop in de brievenbus vinden? Niet alleen jullie trouwkaart moet “goed nieuws” uitstralen, met de enveloppen en sluitzegels van Tadaaz komt de huwelijksaankondiging aan in de juiste sfeer!

Waarom sluitzegels?

Waarom zou je in godsnaam kiezen voor sluitzegels? Om te beginnen is het zeer onpraktisch om pakweg 150 enveloppen met je tong toe te likken. Je had vast leukere dingen in gedachten om die laatste verlovingsdagen door te brengen! Maar uiteraard verheft een mooie en elegante sluitzegel de envelop van jullie huwelijksaankondiging naar een hogere level. Met een sluitzegel is de toon meteen gezet en is de nieuwsgierigheid van de ontvanger direct gewekt!

Kortom: kies voor details en laat je uitnodiging nog meer opvallen bij familie en vrienden. De sluitzegels van Tadaaz worden per 10 verkocht en kunnen perfect gecombineerd worden met een adresetiket.