Hulp nodig ? 050 407 910

Decoratie huwelijk

Menu's

Tafelkaartjes

Tafelnummers

Servetringen

Servetten

Roerstaafjes

Droogbloemen

Welkomstbord

Gastenboek

Houten kisten

logo

Welcome.

Heet jullie gasten welkom op jullie feest met dit unieke welkomstbord uit plexiglas. Het zorgt voor een warm welkom en bovendien geeft het een luxe uitstraling aan jullie mooie dag.

Maak het welkomstbord zelf met jullie namen, trouwdatum en eventueel een foto van het prachtige bruidspaar.

De nieuwste trouwdecoratie.

De mooiste trouwdecoratie

Bij de voorbereiding van je huwelijksfeest is de aankleding van je feestzaal en van de tafels zeker een heel belangrijk punt. De stijl die jullie kiezen voor het huwelijk wil je namelijk overal doortrekken. Van de uitnodiging tot de bedankjes, maar zeker ook in de decoratie van je avondfeest!

 

Welkomstbord huwelijk

De gasten welkom heten doe je met ons prachtig houten welkomstbord dat je kan personaliseren met jullie namen en trouwdatum! Laat de bloemist deze eyecatcher versieren met stijlvolle bloemen voor een prachtig resultaat. Etaleer het mooie welkomstbord trouw bij de ingang van jullie feestlocatie om vrienden en familie al een tipje van de sluier te laten zien. Welkom!

 

Houten gastenboek huwelijk

Jullie trouwdag is sowieso onvergetelijk maar tastbare herinneringen zijn dubbel zo leuk. Kies voor ons houten gastenboek bruiloft en personaliseer het met jullie namen en trouwdatum. Laat alle gasten er een persoonlijke boodschap of wens in schrijven. Nadien is het superleuk voor het trouwkoppel om die teksten te lezen. Bovendien is het mooi om nadien een mooi plekje in huis te geven.

 

Scoor met deze huwelijk tafeldecoratie

Net als de tafelschikking is de aankleding van je feesttafel een belangrijke to do in de voorbereiding van jullie grote dag. Je wil dat alles matcht en aansluit bij jullie persoonlijke stijl. Kies daarom eerst het kleur en de stijl voor alle tafelversiering huwelijk. Met die basis kan je dan op zoek naar alle details om het plaatje te laten kloppen. Zo krijg je een harmonieus geheel van menukaarten, servetringen, tafelkaartjes… en dus van de volledige inrichting van je feestzaal.

De versiering van de tafel voor een bruiloft vraagt toch wel iets extra. Uiteraard willen je gasten een blik werpen op de menukaart en zo te weten komen waarmee je hen gaat verwennen op het avondfeest. Over de tafelschikking hebben jullie vast lang nagedacht en die zorgvuldig voorbereid. De tafelkaartjes zijn dan ook een essentieel onderdeel van je feesttafel. Je geeft op die manier precies aan wie waar zal zitten en is de schikking in één oogopslag duidelijk.

Menukaart huwelijk

Lekker eten staat vaak centraal op een trouwfeest! Jullie gasten zullen ongetwijfeld benieuwd zijn wat ze zullen eten vanavond. Personaliseer een zalige menukaart huwelijk om hen te laten weten wat ze op hun bord zullen krijgen vanavond. Als je de menukaart huwelijk helemaal afstemt op jullie thema dan wordt dat gewoon prachtig. Smakelijk!

 

Tafelkaartjes bruiloft

Vele koppels vinden het fijn om met vaste plaatsen te werken op hun trouwfeest. Met tafelkaartjes bruiloft vermijd je misschien wel vervelende situaties en kan je dus ook wel wat de sfeer gaan bepalen. Personaliseer je prachtige tafelkaartjes bruiloft in de stijl van jullie grote dag!

 

Tafelversiering huwelijk met foto

Wat maakt het geheel meer af dan een prachtige foto van jullie? Die foto kan terugkomen op de tafelkaartjes, placemats, menukaarten, de wijnflesetiketten en zelfs in de bloemstukjes die op de tafels staan. Persoonlijker kan haast niet! Tip voor je drukwerk: vermeld overal jullie eigen #, zodat je gasten volop aan het fotograferen kunnen slaan en jij die foto’s na het feest heel snel kan verzamelen.

 

Tafelversiering als collectors item

Je zal het merken, als je persoonlijke en mooie tafeldecoratie trouw gemaakt hebt, zullen je gasten die als souvenir aan het feest willen meenemen! Een menukaart met foto, de tafelkaartjes, de servetringen… Ze ‘verdwijnen’ na het feest vast in heel wat handtassen. En misschien voeg je daar bij het vertrek van je gasten nog een leuk bedankje aan toe? Een doosje met jullie foto, een leuke magneet of een snoepzakje? Ook dit kan helemaal in jullie eigen huisstijl!