Hulp nodig ? 050 407 910

Gastenboek huwelijk

3 Producten
logo
houten gepersonaliseerd gastenboek met namen TA01966-2200001-03 1
houten gepersonaliseerd gastenboek met namen TA01966-2200001-03 2

50,60

logo
gepersonaliseerd houten gastenboek huwelijk TA01966-2200002-03 1
gepersonaliseerd houten gastenboek huwelijk TA01966-2200002-03 2

50,60

logo
extra papier om gastenboek te vullen TA102-002-03 1
extra papier om gastenboek te vullen TA102-002-03 2

5,12


Houten gastenboek huwelijk voor bijzondere boodschappen

Samen met jullie gasten maken jullie van jullie trouwdag een memorabele dag! Maar het is altijd fijn als je nadien ook tastbare herinneringen hebt aan die unieke dag. Ons houten gastenboek huwelijk to the rescue!

Een gastenboek bruiloft is niet alleen een leuke attractie voor vrienden en familie, het zorgt ervoor dat jullie nadien prachtige teksten en herinneringen kunnen ophalen. Zij kunnen een wens voor jullie neerschrijven die jullie ten allen tijde terug kunnen lezen.

Gastenboek trouw personaliseren

Personaliseer het origineel gastenboek met jullie namen en eventueel de datum van jullie grote dag. Laat alle gasten een persoonlijke boodschap neerschrijven die jullie jaren later nog kunnen teruglezen!

Dankzij jullie namen op het gastenboek kan je dit thuis een mooi plekje geven om die bijzondere dag te blijven herinneren. Wat een leuk idee!

Familie en vrienden zullen met veel plezier hun wens voor jullie in het alternatief gastenboek neerschrijven. Wil je er een extra dimensie aan geven? Leg er een polaroid camera bij zodat ze een foto bij hun wens kunnen kleven. Hoe leuk!

Combineer met houten welkomstbord

Nooit genoeg trouwdecoratie op jullie huwelijk. Personaliseer ook ons stijlvol houten welkomstbord om vrienden en familie welkom te heten. Het zorgt voor een mooie entree en daarna kunnen jullie hen persoonlijk welkom heten. Tip: met een bloemetje eraan wordt jullie welkomstbord nóg mooier!

Tafeldecoratie op jullie huwelijk

Niet alleen het houten gastenboek huwelijk en welkomstbord zijn prachtige eyecatchers, ook jullie tafeldecoratie kan je volledig personaliseren!

Begin met het maken van toffe menukaarten in dezelfde stijl als jullie trouwkaarten. Buiten jullie namen/initialen en de trouwdatum kan natuurlijk de menu niet ontbreken. Bovendien vinden de gasten het fijn om te zien wat ze zullen eten op jullie feest. Plaatsje sparen voor het heerlijke dessertbuffet? Reken maar van yes!

Daarnaast wil je misschien met vaste plaatsen werken. Dan is het leuk om tafelkaartjes te personaliseren en te maken voor jullie gasten. Zo hebben jullie zelf in de hand wie samen zit en wie niet.

Tot slot kan je ook nog kiezen voor hippe servetringen om jullie tafeldecoratie huwelijk af te werken. Kies voor alles in dezelfde stijl en jullie versiering is helemaal on point!