Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Servetringen

29 Producten
servetring in ecolook met folie TA01908-2300003-03 1
servetring in ecolook met folie TA01908-2300003-03 2

0,58


Prachtig afgewerkte tafeldecoratie met servetringen 

De decoratie van jullie huwelijk verdient toch wel wat aandacht. Jullie feest zal stralen als je hier over nagedacht hebt. Naast menukaarten en tafelkaartjes is het een fantastisch idee om aan servetringen te denken. Zo zijn de tafels afgewerkt tot in de kleinste puntjes!

 

Ga je dan voor een simpele servet? Geen probleem, als hij is omhuld door een prachtige servetring huwelijk. Als je tafelversiering er helemaal af uit ziet, hebben jullie gasten alles wat ze nodig hebben om er samen met jullie een onvergetelijke avond van te maken. 

Maak je eigen ontwerp van servetring huwelijk

De servetringen personaliseer je naar hartenlust in de online editor. De ontwerpen lopen van prints met planten tot eco-look. Genoeg keuze is er dus zeker. 

Eenmaal jullie beslist hebben over het ontwerp, plaats dan jullie beide namen erop. Daarna plaats je er natuurlijk ook de datum van jullie huwelijk bij. 

 

Als jullie dat wensen kan je er ook nog het woordje ‘ja’ bij zetten en wat hartjes, want dit is tenslotte waar het op jullie huwelijksdag om draait: de liefde en het ja-woord. 

 

Een kleine tip is nog dat als je een servetring kiest met het ontwerp van planten, dan kunnen jullie een klein takje tussen de ring en de servet te stoppen. Het zorgt meteen voor sfeer en een bloempje kan ook een heerlijke geur afgeven. 

Zo kan jullie tafeldecoratie alleen maar succes opleveren bij jullie lieftallige gasten. En tevreden gasten, is een geslaagd huwelijksfeest!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.