Hulp nodig ? 050 407 910

Placemats zonder foto

2 Producten

De leukste gepersonaliseerde placemat geboorte zonder foto

 

Je geeft een spetterend feest voor je vrienden en familie of een klein diner met je naaste familie? Dan kan deze geboorte versiering niet ontbreken. De beste manier om de geboorte van jullie kindje te vieren is met deze geboorte placemats zonder foto. 

Kleed je feesttafel leuk aan met gepersonaliseerde naamkaartjes, een toffe menukaart, servetringen… En laat deze leuk bedrukken met bv de naam van je kleine spruit of de geboortegegevens. 

 

Maak je eigen ontwerp via de editor op de website en kleed je feest helemaal aan. Je kiest zelf een leuk ontwerp waarna je de kleuren, illustraties en tekst op kan aanpassen tot het voor jou perfect is. Je kan deze ook volledig laten matchen met de geboortekaartjes van jullie kindje. Zo vormt alles één mooi geheel en is je feest afgewerkt tot in de kleinste details. 

 

Laat de versiering met elkaar overeenkomen door een terugkerende kleur of illustratie. Zo is je tafel in één klap prachtig en leuk aangekleed. De leuke menukaart is perfect voor de nieuwsgierige vrienden en familie. De mooie placemats houdt je tafel mooi proper en is perfect voor de smossers. De naamkaartjes zijn voor de moeilijke beslissers en de servetringen voor de onhandigen die alles laten vallen. 

 

Je gasten zullen hun ogen niet kunnen geloven bij het zien van je tafel en het wordt onmiddellijk het topic van de avond.


TIP: De placemats kunnen ook worden bedrukt met bv een kleurplaat. In combinatie met kleine kleurpotloodjes als geboortegeschenkje kan je de kleinste een leuke bezigheid geven.