Hulp nodig ? 050/407 910

Geboortekaartjes jongen225 producten

logo
getekend-geboortekaartje-dansende-diertjes-met-naamlabel-TA05500-2200030-03-1
Nieuw
logo
rond-geboortekaartje-jungle-TA05500-2200035-03-1
Nieuw
logo
rond-geboortekaartje-met-leeuw-TA05500-2200028-03-1
Nieuw
logo
minimalistisch-geboortekaartje-met-goudfolie-TA05500-2100039-03-1
logo
geboortekaart-met-maantje-en-naam-in-goudfolie-TA05500-2100146-03-1
Nieuw
logo
rond-geboortekaartje-met-goudfolie-TA05500-2200010-03-1
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Met hout
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw


Geboortekaartjes jongen

Jullie verwachten een zoon, gefeliciteerd! Als jullie kleine mannetje er is, wil je dit leuke nieuws natuurlijk snel bekendmaken. Laat iedereen weten dat jullie bundeltje geluk geboren is met een origineel geboortekaartje. Onze geboortekaartjes hebben alles wat je zoekt voor jullie kleine jongen. Stoere en hippe geboortekaartjes, retro kaartjes of een mooi silhouet in zachte pasteltinten. Laat je verrassen door ons aanbod geboortekaartjes voor jongens in verschillende stijlen.

 

Unieke geboortekaartjes zoon maken

De geboorte van een zoon is een onvergetelijk moment. Een unieke gebeurtenis waar een uniek geboortekaartje bij hoort. En precies daarmee kunnen wij jou helpen! Om je zoektocht wat makkelijker te maken hebben wij ons aanbod opgedeeld in handige thema's en stijlen. Gebruik de filters en vind jouw unieke geboortekaartje. Je voegt heel eenvoudig je eigen tekst en/of foto toe. Wil je zeker weten dat het kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht? Bestel dan een modelkaartje van je creatie. Wat leuk om je eigen ontworpen kaartje in het echt te zien!

 

Hippe geboortekaartjes voor je zoon

Is het jullie eerste kindje of misschien het tweede of derde kindje? Het maakt helemaal niets uit, elke geboorte is even spannend en uniek. En voor elk wondertje wil je een hip geboortekaartje versturen aan familie en vrienden. Denk je aan hippe babykaartjes voor jongens dan denk je aan trendy kleuren. Muntgroen, donkerblauw en zwart wit zijn helemaal hip. Met geboortekaartjes met een houten vormpje of een stoere geboortetag ben je helemaal mee met je tijd! Geniet van jouw zoektocht naar het perfecte hippe geboortekaartje! Je vindt ze ongetwijfeld bij Tadaaz.

 

Geboortekaartjes maken voor je zoon

Een stijlvol geboortekaartje maak je helemaal zelf. Het kaartje wordt extra persoonlijk als je een foto van jullie nieuwe kleintje in het kaartje plaatst. We hebben veel originele fotokaarten voor jongens. In stoere kleuren als blauw of grijs, maar ook trendy muntgroen ontbreekt niet in het aanbod. Is het perfecte kaartje voor jouw zoontje geen standaard fotokaart? Geen probleem, je voegt heel makkelijk een fotovak toe op elk gewenst kaartje. Plaats de mooiste foto van jullie knappe zoon op het kaartje. Familie en vrienden kunnen vast niet wachten om hem in de armen te mogen sluiten.

 

Zoek je een tijdloos kaartje? Onze klassieke geboortekaartjes voor jongens zijn stijlvol afgewerkt. Wil je graag een kaartje dat iets minder kost? Dan zijn geboortekaartjes met een silhouet een geweldig alternatief. Dezelfde klassieke uitstraling, maar net een tikkeltje goedkoper. Gecombineerd met een mooi gekleurd envelopje en een leuke sluitsticker zit jij helemaal goed!

 

Stoere geboortekaartjes jongen

Een stoere knul en een stoere mama. Daar hoort een stoer geboortekaartje bij! Bij Tadaaz vind je stoere kaartjes in allerlei vormen en maten. Kaartjes in hipster stijl, eco geboortekaartjes en retro kaartjes zijn slechts een greep uit ons aanbod. Vind jouw favoriete design en maak er jouw eigen versie van. Speel met stoere lettertypes en symbooltjes om van jouw creatie een stoer kaartje te maken.

 

Lieve diertjes zijn een super combinatie met een geboortekaartje. En ook in de geboortekaartjes met dieren zijn hippe en stoere trends te ontdekken! Uiltjes, vosjes en olifantjes bijvoorbeeld. Kleurrijke junglediertjes zijn ook té schattig om de geboorte van jouw zoon aan te kondigen. Laat je verrassen door ons ruime aanbod geboortekaartjes met dieren. Jullie droomkaart zit er vast en zeker tussen!

 

Geboortekaartjes maken en meer....

Was het modelkaartje van het geboortekaartje voor jullie zoon helemaal naar wens? Zet het kaartje dan verder klaar in je account bij Tadaaz. Bestel vooraf de enveloppen en eventueel leuke adresetiketten en sluitzegels. Is jullie kleine man geboren? Pas dan de laatste gegevens aan en bestel de geboortekaartjes voor jullie zoon. Wij drukken jullie kaartjes met liefde en zorgen voor een supersnelle verzending. Ontdek hier de leukste geboortekaartjes voor meisjes of tweelingen.

Behalve een ruime collectie geboortekaartjes, vind je op onze site ook allerlei andere producten om de geboorte van jullie zoon te vieren. Denk hierbij aan babyborrel kaartjes, bijpassende decoratie en doopsuiker. Wist je dat je deze ook helemaal zelf kan maken? De leukste presentatie voor je suikerbonen. Maar ook aan de mooiste gepersonaliseerde cadeaus om opa en oma of jezelf écht te verwennen.

 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!