Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes jongen

337 Producten
logo
unieke geboortekaart met naam in het groot TA05500-2300142-03 1
unieke geboortekaart met naam in het groot TA05500-2300142-03 3
logo
stijlvol geboortekaartje in velvetlook met naam in goudfolie TA05500-2300018-03 1
stijlvol geboortekaartje in velvetlook met naam in goudfolie TA05500-2300018-03 2
logo
stijlvolle geboortekaart met naam in folie TA05500-2300140-03 1
stijlvolle geboortekaart met naam in folie TA05500-2300140-03 3
logo
originele geboortekaart in leder look met koperfolie TA05500-2100052-03 1
originele geboortekaart in leder look met koperfolie TA05500-2100052-03 3
logo
schattig geboortekaartje in groene velvet look met broertjes in goudfolie TA05500-2200006-03 1
schattig geboortekaartje in groene velvet look met broertjes in goudfolie TA05500-2200006-03 3
logo
geboortekaartje met luchtballon TA05500-2300075-03 1
geboortekaartje met luchtballon TA05500-2300075-03 3
logo
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
...

De leukste geboortekaartjes voor jongens

Jullie verwachten een zoon, gefeliciteerd! Binnenkort gooit hij jullie hele wereld op z’n kop en daarop kan je je maar best zo goed mogelijk voorbereiden. Eén van de leukste dingen om mee bezig te zijn is het geboortekaartje en de doopsuikergeschenkjes. Want jullie willen je kleine man ongetwijfeld op een leuke manier voorstellen aan vrienden en familie.

Bij Tadaaz zijn jullie aan het juiste adres voor geboortekaartjes zoon. Van dieren en tipitentjes tot minimalistische designs. Er zijn heel wat verschillende stijlen te vinden voor een jongens geboortekaartje.

Stoere geboortekaartjes maken jullie zelf!

Je ontwerp maak je heel eenvoudig zelf. Ga op zoek naar een geboortekaartje jongen dat helemaal bij jullie past. Daarna kan je het kaartje bewerken met alle belangrijke info die je aan vrienden en familie wil vertellen. De naam is natuurlijk het belangrijkste! Daarnaast wordt ook vaak de lengte, het gewicht, de ouders en eventueel een rekeningnummer of geboortelijst toe.

Kan ik op voorhand mijn geboortekaartje in het echt zien?

Zeker! Het is logisch dat je jouw creatie in het echt wil bewonderen. Bestel een proefdruk van jullie gepersonaliseerde geboortekaartje! Even later ligt dat origineel geboortekaartje bij jullie in de bus. Zo kan je nog aanpassingen doen indien jullie dat willen tot het kaartje helemaal perfect is.

Bevat die proefdruk ook goudfolie?

Hebben jullie gekozen voor een uniek geboortekaartje met goudfolie? Ook dat zal je uiteraard op je proefdruk kunnen zien. De kwaliteit en mooie kleur van de folie zal jullie ongetwijfeld betoveren.


Naast goudfolie bieden we ook roséfolie, koperfolie of zilverfolie aan. Find your perfect match!

Mooie bijpassende doopsuiker

Wanneer jullie het perfecte geboortekaartje zoon gevonden hebben, is het tijd om de doopsuikers uit te zoeken. Het thema ligt nu vast en hierdoor kan je heel wat bijpassende producten vinden. Dat zorgt ervoor dat jullie geheel perfect bij elkaar past!

Van klassieke suikerbonen in doosjes of zakjes naar originele alternatieven. Wat dacht je van toffe mini zeepjes, houten jojo’s, een bellenblaas of mini potje confituur als doopsuikercadeautje? Verras jullie framilie met die originele geschenkjes.

 

Je kan alles personaliseren met leuke labels of stickers die passen bij die geboortekaartjes voor een jongen. Psst, zag je ons houten presentatierek al? Zalig om hier het geboorte assortiment op uit te stallen!

 

Hoeveel suikerbonen moet ik kopen voor mijn verpakking?

Je hebt je verpakking en je snoepjes of suikerbonen gekozen, oef! Maar hoeveel van die snoepjes moet je nu kopen om al je doosjes of zakjes mee te kunnen vullen? Wij hebben dat voor jou berekend. Hier kan je er alles over lezen!

 

Meer leuke items voor je mini me

Naast hippe geboortekaartjes en doopsuiker kan je bij Tadaaz nog meer personaliseren voor je kleine spruit.

Misschien hij zijn meter en peter op een leuke manier in de bloemetjes zetten. Wat is er dan leuker dan een tof cadeau met eigen tekst of foto erop? Je maakt die cadeaus heel makkelijk en in geen tijd online. Van wijnkisten en fotohouders tot bloemenvaasjes en gepersonaliseerde snijplanken! Dat cadeautje zal ongetwijfeld een bijzondere plaats krijgen bij hen thuis. Zoek jouw favoriete item en ga aan de slag met al die leuke foto’s.

 

Die gepersonaliseerde geschenken kan je ook voor de oma en de opa maken! Zij zullen extra blij zijn dat ze bij hun dagelijkse koffiemomenten koekjes uit een koekjesdoos met foto kunnen eten. Hun kleine schat pronkt op de koekentrommel en daar zijn ze mega trots op (en terecht ;)).

Geen zin om die geboortekaartjes te posten?

Na je bevalling komen er zoveel prikkels op je af en dan moeten die vervelende geboortekaartjes nog op de post. Daar heb je geen tijd voor en nog minder zin in. Ookal kan je de papa misschien wel inschakelen, wij hebben een beter voorstel voor jou!

 

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Lees er hier alles over!

 

Populaire categorieën.