Hulp nodig ? 050 407 910

home

Geboortekaartjes broer zus

29 Producten

Geboortekaartje broertje of een geboortekaartje zusje

Ben je zwanger van je 2e kindje, of misschien wel van de derde of de vierde? Leuk! Gefeliciteerd. Als jullie kindje er eindelijk is wil je deze mooie gebeurtenis vast weer op een mooie manier aan iedereen bekend maken. Een lief geboortekaartje broertje zusje is hiervoor perfect geschikt. 

Jullie gezin wordt uitgebreid

De geboorte van een  tweede kindje. Het is voor jullie natuurlijk net zo spannend als de eerste, maar voor grote zus of of grote broer is het nog veel spannender. Want jullie zoon of dochter is straks niet meer alleen… Wat een verandering! Nu op zoek naar een geboortekaartje voor jullie nieuwste aanwinst.

Kaartjes voor een zusje

Je krijgt een meisje! Voor een meisje kan je alle kanten op, we hebben romantische geboortekaartjes, lieve geboortekaartjes, kaartjes met foto’s en glanzende folie maar ook met schattige silhouetjes. Wat is jouw favoriete stijl?

Een stoer broertje 

Ook voor een jongetje is er veel keus. Er zijn stoere kaartjes, kaartjes met jungledieren of vintage kaartjes. Kaartjes met originele vormen en leuke icoontjes om het kaartje nog net iets stoerder te maken. Je vindt ongetwijfeld het perfecte design tussen onze geboortekaartjes.

Een broertje of een zusje?

Weet je nog niet wat het geslacht van jullie kindje is? Spannend! Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Er zijn genoeg babykaartjes die voor zowel jongens als meisjes kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de mintgroene kaartjes. Deze kleur kan echt voor allebei. 

Verschillende stijlen

Er is heel veel keus. Het kan dus voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gebruik dan onze filterfunctie. Je kunt filteren tussen jongen of meisje. Of tussen stijl en thema. Denk bijvoorbeeld aan stoer, lief, hip en trendy of romantisch. 

Geboortekaartjes broertje of zusje erbij!

Met onze selectie geboortekaartjes vind jij ongetwijfeld de perfecte kaart om jullie tweede kindje of misschien de derde of vierde aanwinst aan te kondigen. Vieren jullie deze blijde gebeurtenis met een kraamfeest? Neem dan een zeker een kijkje bij onze uitnodigingen kraamfeest en geboorte bedankjes. Zo vieren jullie de gezinsuitbreiding helemaal in stijl!

Betrek grote broer of zus erbij

Het valt natuurlijk niet mee voor grote broer of zus om te wachten tot het nieuwe broertje of zusje geboren wordt. Het is dan ook ontzettend leuk om ze te betrekken bij het kiezen van het geboortekaartje grote broer of geboortekaartje grote zus. Maak vooraf al een selectie favoriete babykaartjes en laat hem of haar meebeslissen welke het zal worden.

Geboortekaartje met foto

Een geboortekaart met je eigen foto is één van de leukste manieren om grote broer en/of zus te betrekken in het geheel. Alle geboortekaartjes met foto zijn makkelijk terug te vinden op onze site.  Bovendien voeg je in een handomdraai een fotovak toe aan elke andere kaart! Wat leuk dat jullie kroost samen op het kaartje staat.

Met een lief gedichtje

Wat we ook steeds meer zien, is een mooi gedichtje van grote broer of zus in het geboortekaartje. Geboortegedichtjes en leuke geboorte rijmpjes die in het kaartje komen maken het kaartje dan helemaal compleet. Dit is ook een fijne manier om zo ook grote broer en/of zus erbij te betrekken. Dit zijn onze favorietjes:

“Op mijn teentjes kijk ik over ‘t randje van de wieg. Dag klein zusje ik vind je lief.”

 “Welkom lief broertje, je bent mooi en zo klein. Ik wil je wel alvast vragen.. wil jij straks mijn stoere broer zijn? “

“Eindelijk, het wachten is voorbij. Nu is er een broertje/zusje voor mij!”

Bestel jouw gratis proefdruk geboortekaartje

Op onze site kan je heel wat geboortekaartjes vinden. Heb je een keuze gemaakt of twijfel je nog tussen 2 kaartjes. Geen probleem. Vraag twee gratis proefdrukken aan en ontdek thuis welk kaartje je absolute topfavoriet is. 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.