Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes jungle

55 Producten

Een geboortekaartje jungle voor jongens en meisjes

De geboorte van je kindje is een gebeurtenis die je met iedereen wil delen. En natuurlijk doe je dit liefst met een kaartje dat helemaal bij jullie past. Bovendien wil je ook een hip babykaartje versturen. Jungle geboortekaartjes zijn helemaal van deze tijd! Laat je betoveren door onze leuke designs voor zowel jongens als meisjes.

Een hip geboortekaartje jungle 

Binnenkort verwelkomen jullie een nieuw wereldburgertje! Wat een spannende tijd! Deel het nieuws van je kleintje met familie en vrienden door een uniek geboortekaartje te versturen. Onze designers hebben de leukste ontwerpen gemaakt in dé trend van het moment: jungle! Lieve kaartjes met de allerleukste jungle vriendjes voor jouw wonder waar je hart sneller van gaat kloppen! 

Een geboortekaartje jungle bestellen 

Via onze handige filters heb je alle jungle geboortekaartjes in één overzicht bij elkaar. Heb je de kaart van je dromen gevonden? Pas het kaartje dan in een paar stappen helemaal naar wens aan. Een stoer lettertype in een vrolijke kleur past perfect bij het jungle thema. Is je kaartje aangepast?  Bestel dan een gratis proefdruk van je creatie. Pas dan weet je zeker dat het kaartje helemaal naar wens is! 

Jungle geboortekaartjes met foto

Jullie nieuwe aanwinst willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten zien. Met een geboortekaartje met foto deel je het allereerste kiekje van jullie newborn! Bovendien krijgt je geboortekaartje door de foto van jouw baby een hele unieke uitstraling. Is het kaartje van je dromen geen standaard fotokaart? Geen zorgen, via de online editor voeg je eenvoudig een fotovlak toe. 

Avontuurlijke jungle geboortekaartjes

Een exotische toekan, ondeugende aapjes en brullende leeuwen… Tropische geboortekaartjes voor zowel jongens als meisjes! De jungle kaartjes blinken uit in vrolijke kleuren. Met onze jungle kaartjes ga je samen met je baby het avontuur aan. 

Botanische bladeren

Wil je pronken met je baby? Met deze leuke botanische geboortekaart waaraan je bovendien een mooie foto van je baby kunt toevoegen heb je een schot in de roos. Je tovert een glimlach op het gezicht van iedereen die dit kaartje in de brievenbus krijgt.

Een vrolijk geboortekaartje jungle dieren

Happy geboortekaartjes om jouw happy moment aan te kondigen. Dat kan met de vrolijke geboortekaartjes met jungle diertjes. een geboortekaartje olifant of girafjes, de Big Five of de Ark van Noah, je vindt het allemaal bij Tadaaz!

Ook een leuk geboortebedankje!

Ben jij dol op de jungle? Is alles voor jouw kleintje in dit thema zoals babykamer en geboortekaartjes? Maak dan online ook de leukste doopsuiker in deze trendy stijl!

Jouw jungle geboortekaartjes versturen 

Als jullie kindje is geboren kun je de geboortekaarten versturen. Wil je dit zelf doen? Bestel dan leuke stickers om je envelop te adresseren of dicht te plakken. Samen met de kersverse papa alle kaartjes in de envelop en op de bus! Mochten jullie deze stap liever overslaan, informeer dan naar onze verzendservice. De hoeft dan nergens naar te kijken!

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb jij vragen over jouw jungle geboortekaartjes? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Je kunt hen bereiken via chat, mail, telefonisch en zelfs via WhatsApp. 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Lees er hier alles over!