{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconFamily} 100% <orange>Belgisch familiebedrijf</orange>
{iconDesign} <orange>Bestel</orange> je proefdruk <orange>zonder verzendkosten</orange>
{iconLike} <orange>96%</orange> beveelt Tadaaz aan
{iconHeadphones} <orange>Maaike en Jasmyne</orange> helpen je verder ♥

Geboortekaartjes

21 ProductenGeboortekaartje bloemen: dit zijn de mogelijkheden

Proficiat! Jullie verwachten binnenkort jullie kindje! Misschien hebben jullie al helemaal in gedachten hoe jullie droom geboortekaartje eruit mag zien. En misschien hebben bloemen daar ook iets mee te maken.

 

Hippe geboortekaartjes

Geboortekaartjes met bloemen zijn nu eenmaal een grote hit! Zowel voor geboortekaartjes voor meisjes als voor jongens. Want bloemen zijn niet per se erg vrouwelijk. Het zorgt alvast elke keer voor een uniek geboortekaartje voor je pasgeboren kindje.

 

Ruim aanbod

Ga op zoek naar een hip geboortekaartje, jullie absolute favoriet! In de editor voeg je makkelijk een foto en tekst toe. Jullie wensen kan je allemaal zelf waarmaken dankzij het personaliseren van jouw kaart. Er is alvast een ruim aanbod geboortekaartjes beschikbaar.

 

Tevredenheid van de klant

Het allerbelangrijkste is dat het resultaat een origineel geboortekaartje is waarvan jullie helemaal tevreden zijn! Met het ontwerp kun je nog heel veel kanten uit. Wist je dat je ook een eigen ontwerp kon uploaden via onze site? Jullie baby wordt vast en zeker op een hele warme en stijlvolle manier verwelkomd!