Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes folie

202 producten

Schitterende geboortekaartjes met folie

Kondig de geboorte van je kersverse zoon of dochter aan in stijl! Wil je van dit al zo bijzondere moment een nog specialer moment maken? Kies dan voor het kaartje waar jullie zelf écht blij van worden. Tussen de geboortekaartjes met folie maak je de leukste ontwerpen nog schitterender. 

Folie elementen: Iets extra’s voor ieder geboortekaartje

Ons ontwerpteam heeft zich uitgeleefd met goud- en zilverfolie. De kaartjes zijn op een manier ontworpen dat jullie de naam van je kindje bijvoorbeeld in goudfolie kunnen afdrukken. De kleur folie is vaak al vooraf gekozen aan de hand van wat het beste past bij het ontwerp en de kleur van het kaartje. Niet alleen de naam bevat foliedruk, ook motiefjes op het kaartje zelf bevatten vaak goudfolie, zilverfolie of koperfolie. 

Een wow-reactie op jullie geboortekaartje folie

Wil je jullie kleine direct in de schijnwerpers zetten? Kies dan voor een geboortekaartje met glimmende elementen dankzij onze foliedruk. De ontvangers van het geboortekaartje zullen de envelop openmaken en direct versteld staan van jullie kaartje. Het kan niet anders dan dat jullie vrienden en familie onder de indruk zullen zijn. 

Hoe werkt de foliedruk op ons kaartje?

Het assortiment bestaat uit geboortekaartjes die een motief zoals stipjes, confetti of hartjes of een silhouet hebben in foliedruk van een bepaalde kleur, bijvoorbeeld goud- of zilverfolie. Andere kaartjes bevatten een naam of letter in zilver, koper- of goudfolie. De naam of de letter kun je in onze editor eenvoudig aanpassen. De letter(s) zullen dan door onze drukwerkmachines worden afgedrukt op de manier zoals jij aangeeft in het ontwerp. 

Een proefdruk aanvragen van een foliedruk geboortekaartje? 

Wil je van te voren zien hoe het resultaat van het bewerkte geboortekaartje eruit zal zien? Vraag dan eerst een proefkaartje drukken. Bewerk het kaartje in de editor en laat het vervolgens drukken en bij jullie bezorgen. Zo kunnen jullie zelf het resultaat bekijken en voelen. Heb je meer vragen over het bewerken van het kaartje of hoe het precies gedrukt wordt? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een geboortekaartje met goudfolie versturen aan je naasten

Heb je alle standaard geboortekaartjes wel gezien en wil je jullie naasten graag verrassen met een indrukwekkend geboortekaartje? Dan raden we je aan om een geboortekaartje met gouden elementen of de naam in goudkleur door ons te laten drukken. Tadaaz heeft meer dan zestig jaar ervaring in drukwerk dus bij ons ben je in goede handen om je kaartje met precisie te laten drukken. 

Liever een geboortekaartje met koperfolie, zilverfolie of rosé folie?

Is goudkleur niet helemaal jullie ding maar past een coole zilverkleur beter bij jullie? Je vindt in het assortiment van Tadaaz naast goud zilver ook geboortekaartjes met koperfolie of zelfs rosé folie. Dit opvallend, blinkend folie laat jullie pasgeboren kindje nu al stralen! De koperfolie geboortekaartjes en rosé folie geboortekaartjes zijn nóg net iets unieker. 

Geboortekaartjes foliedruk: van lief naar hip en speels

Wat maakt onze geboortekaartjes met folie anders dan de andere geboortekaartjes in het assortiment van Tadaaz? Deze kaartjes met fonkelend folie springen eruit! Een geboortekaart met goudfolie geeft net dat beetje extra om te staan stralen in je kast of op het dressoir. Valt het licht van de zon erop? Dan stralen ze helemaal van top tot teen. Een mooi kaartje voor iets waar jullie trots op zijn en dat jullie maar al te graag aan de buitenwereld willen laten zien! 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!