Hulp nodig ? 050 407 910


Originele geboortekaartjes meisje zelf maken

Ben je zwanger en op zoek naar een speelse originele geboortekaartje? Proficiat! Maak de geboorte van jullie baby bekend op een uiterst originele manier met deze leuke alternatieve kaartjes. 

 

De geboorte van je baby is een unieke gebeurtenis. En je wil die ook met een mooi en origineel geboortekaartje aankondigen. Een kaartje in de vorm van een baby paspoort, een wolkje of een roze lieveheersbeestje? Een unieke eyecatcher voor de geboorte van jullie dochter!

 

De unieke geboortekaartjes in een originele vorm vind je in deze categorie. Een origineel geboortekaartje is een kaartje waarmee jullie je onderscheiden. Bekijk het ruime aanbod van onze collectie geboortekaartjes online en vind je favoriete ontwerp. 

 

Lieve geboortekaartjes voor jullie meisje 

We hebben een ruim assortiment aan originele geboortekaartjes. Bij Tadaaz vind je geboortekaartjes voor meisjes in alle soorten, maten en stijlen. Al onze geboortekaartjes hebben een bijzondere vorm, leuk materiaal en een echt verrassingseffect.

 

Als je een geboortekaartje voor een meisje zoekt, dan kies je vooral een schattig kaartje. We denken daarbij aan kleur roze of zachte pasteltinten. Verder denken we ook aan lieve patroontjes of leuke figuurtjes zoals silhouetten van dieren of kindjes. Dit alles vind je zeker bij Tadaaz!

 

Kies eerst jouw favoriete kaartje uit ons assortiment. Pas het geboortekaartje voor jullie kleintje vervolgens zelf aan in onze handige editor. Maak je geboortekaartje helemaal uniek met je eigen tekst,  verschillende combinaties van kleuren en bijpassend lettertype. Laat je fantasie spreken en ontwerp zelf je eigen originele geboortekaartjes! 

 

Geboortekaartjes met foto’s

Natuurlijk kan je ook een foto van jullie schattige kleintje in het ontwerp van jouw kaartje verwerken. Een prachtig kiekje van jullie kindje om naar familie en vrienden te verzenden! We hebben standaard fotokaarten in ons assortiment. Maar je kan ook op elk gewenst kaartje een fotovak toevoegen. 

 

Doopsuiker, uitnodigingen en zoveel meer

We voorzien niet enkel de geboortekaartjes, ook enveloppen, sluitzegels, doopsuiker en snoep zijn terug te vinden in ons productassortiment. Maar ook daar stopt het niet! 

Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen voor babyborrel, de doopsuiker presentatie, geboorte versiering, bedankkaartjes en zoveel meer. Alle producten worden perfect op elkaar afgestemd. Samen zullen ze één mooi geheel vormen voor de geboorte van jullie kindje. 

 

Proefdruk bestellen

Hebben jullie een origineel geboortekaartje gevonden? Ben je helemaal tevreden met het resultaat of zit je met twijfels? Bestel dan een proefdruk van jouw uniek geboortekaartje en geniet van een voordeeltarief en gratis verzending.

Zo ben je zeker of het kaartje past bij de geboorte van je dochter! Een van de belangrijkste momenten van je leven! Bestel snel je proefdruk en laat je verrassen door de kwaliteit en afwerking.

Sommige producten vergen een speciale afwerking. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om van kaartjes die volledig afgewerkt zijn in hout, een proefdrukje aan te vragen.

 

Verzendservice

Bij ons kan je ook geboortekaartjes rechtstreeks naar je vrienden en familie verzenden. Dat is ontzettend handig! Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!

 

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het bestellen? Of heb je een vraag over onze geboortekaartjes, doopsuiker of iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen je altijd graag op weg!