Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes bloemen meisje

62 Producten

De mooiste collectie van meisjes geboortekaartjes bloemen 

Het aankondiging van de geboorte van je dochtertje is heel bijzonder. Komt het grote moment nu dichterbij of misschien is het nog even aftellen? Wil je voor de geboorte van je dochter een geboortekaartje met bloemen kiezen? Dan ben je op de juist plek!

 

Hier vind je botanische geboortekaartjes geïnspireerd door de natuur. We hebben een ruime keuze aan vrolijke, lieve en romantische kaartjes met bloemen. Geboortekaartjes met een bloemenkrans of een hip geboortekaartje met bohemian look, of juist een clean kaartje met romantisch bloemenmotief? Maak een keuze uit onze collectie geboortekaartjes meisjes en pas de kaart naar jullie eigen smaak en wensen aan.

 

Kies jouw favoriet uit de allermooiste en meest hippe geboortekaartjes voor jullie kleine meisje. Geboortekaartjes voor meisjes hebben we in alle vormen en maten. We proberen deze ook op een regelmatige basis aan te vullen, zo geniet je van de laatste trends in geboortekaartjes.

 

Personaliseer je geboortekaartje

Heb je eindelijk een kaartje gevonden dat je mooi vindt? Begin dan direct met het personaliseren van het geboortekaartje voor jullie dochtertje. Voeg eigen foto toe, pas de naam aan en verander het lettertype en de kleuren indien gewenst. 

 

Schattige geboortekaartjes meisje met goudfolie

Onze geboortekaartjes zijn ook prachtig in combinatie met goudfolie. Kies je voor een kaartje met foliedruk, dan heb je de keuze uit goudfolie, koperfolie, roséfolie of zilverfolie om je kaart de juiste uitstraling te geven. Foliedrukken zorgt voor een fantastisch effect. Deze kaarten zijn dus perfect om jullie geboortekaartjes een unieke uitstraling te geven. 

 

Geboortekaartjes en doopsuiker samen bestellen? 

Laat je ook inspireren en verrassen door onze collectie doopsuiker voor meisjes. Geboortekaartjes en doopsuiker van Tadaaz zijn geïnspireerd op de laatste trends. Bij al onze geboortekaartjes kan je ook de bijhorende doopsuiker vinden, zo krijg je het allermooiste geheel.

 

Een leuk kaartje, verdient een mooie envelop!

Bij een romantisch bloemenkaartje hoort er natuurlijk een mooie envelop. Wat denk je van zachtroze, lila of een lichtblauwe envelop? Kies de kleur die jij mooi vindt na het ontwerpen van je kaart of bestel je enveloppen al vooraf.

Bij Tadaaz vind je zowel mooie standaard witte enveloppen, als hoge kwaliteit gekleurde enveloppen in verschillende kleuren: roze, turquoise, soft blauw, etc.  

 

Sluitzegel met bloem of de naam van je kindje? 

Werk jouw kaartje helemaal af met een toffe sluitzegel of adresetiket voor een nog mooier effect!

Sluitzegels kunnen ook gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld met de naam van jullie dochter. Deze kan ook gebruikt worden om je doopsuiker mee te versieren. Met onze sluitzegels maak je je geboortekaartje nog een beetje unieker.

 

Laatste trends: droogbloemen zijn helemaal in 

Droogbloemen zijn momenteel een grote trend. Je ziet ze bijna overal! Hoe leuk zou dit zijn om je kaartje of een envelop met droogbloemen te versieren? Met droogbloemen maak je je kaartje helemaal uniek. 

 

Een proefdruk van je hippe geboortekaartje bestellen!

Heb je twijfels over welk geboortekaartje het beste bij jullie past? We raden je dan aan om een proefdruk van jouw geboortekaartje met bloemen te bestellen. Kies eerst je favoriete geboortekaartje. Maak er je eigen creatie van via onze vernieuwde editor en bestel dan je proefdruk. Zo zijn jullie helemaal zeker van jullie keuze!

 

Snel en makkelijk bestellen bij Tadaaz

Bij Tadaaz zorgen wij voor uitstekend afgewerkte kaartjes. Wij leveren de kaartjes zo snel mogelijk zodat je iedereen kan laten weten dat jullie kindje er is! 

Wist je dat deze geboortekaartjes razendsnel in je huis zijn? 

 

Verzendservice

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen verzenden? Dat is wel superhandig! Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!

 

Hulp

Heb je vragen over je geboortekaartje, envelop, sluitzegels of iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!